- Şaşılık
- Miyopi
- Auralı Göz Migreni
- Tavuk Karası
Pabuççular Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No:14, Adapazarı 54100
1 Eylül 2025 tarihinde Çiğli Veni Vidi Göz hastanesinde olduğum No Touch lazer ameliyatınından çok memnunum. İnan Bey sayesinde 5 numara kadar miyop ve 2 numara astigmatım sıfıra indi. Ameliyat sürecimde doktorumun söylediği gibi geçti ve hiçbir sorun yaşamadım. İnan Bey alanında uzman ve ilgili bir doktor, kendisini gönülden tavsiye ediyorum.
• başka bir yer • Diğer •
mu...
Veni Vidi Göz Çiğli Hastanesinde her 2 gözüme akıllı mercek operasyonunu gerçekleştirdi. Hocamın ellerine sağlık. Sakinliği anlayışlı yaklaşımı güler yüzlü yaklaşımı çok taktir ettim. İşinde uzman olduğunu zaten gösterdi. Hocamı kesinlikle tavsiye ediyorum. Zaten yakın çevremi bilgilendirdim.
Saygılarımla
Mustafa Horoz• başka bir yer • Diğer •
İnan Taş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İnan Taş, Göz Hastalıkları.
İnan Taş adresi nerede?İnan Taş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Pabuççular Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No:14 Adapazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan İnan Taş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İnan Taş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İnan Taş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İnan Taş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İnan Taş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İnan Taş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İnan Taş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.