Hakkımda
Dr. İsmail Binbir kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.
Okullar / Eğitimler
- Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi (1998-2004)
- Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon (2005-2010)
Bilinen Diller
İngilizceHizmetler
Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu
Yahyakaptan mah. Şehit Ergün Köncü sok. No: 22 Akasyapark 2 sitesi kat 3, Kocaeli
Hacamat (Kupa) Tedavisi
Manuel Terapi
Ozon Terapi
Akupunktur Tedavisi
Artritte Steroid Tedavisi
Dr İsmail Binbir muayenehanesi
Elektrotermal Terapi(Transkutanöz Elektriksel Sinir Stimülasyonu(Tens))
Fizik Tedavi Ve Artrit Için Mesleki Terapi
Dakiklik
Alaka
Mekan
la...
Noral terapi, ozon ve akupunktur için hizmet alıyorum.
İsmail hoca inanılmaz insalcıl nazik, kibar, insani degerleri yüksek, güvenli sakin ve işini çok iyi bilen bir doktor. Her zaman ilk tercihim ve herkesede tavsiye ediyorum. Özellikle benim gibi ilaç kullanmayı sevmeyenler mutlaka muayene olun,
Sayesinde agrılarımdan kurtuldum, baş etmeyi ögrendim ve hayatım dengeye kavuştu düzene girdi.
na....
Otoimmün hastalığıma yönelik yapılan manual terapisinden memnun kaldığım … nazik ve yeterince detaylı anlatımından dolayı doktoruma çok teşekkür ederim
di...l
Senelerdir süren ağrılarım sayenizde , 4. Seansında %15 lere düştü, nekedar mutsuzluk veriyorlarmış meğer… eski enerjime kavuştum ve spor yapmaya başladım … herkese tavsiye ederim. Doktorlarım dokunduğu yere şifa veriyorlar.. iyiki varsınız..
m....ç
Yaklaşık 2013 yılından bu tarafa Huzursuz bacak sendromu yaşıyordum.Tıbbın her yolunu denedim ancak tedavi olamadım, bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittiği Dr. İsmail Binbir tarafından nöral tedavi gördüm, halen görüyorum.Şu an 3.seans oldum, Çok net faydasını gördüm, iyileştiğim hissettim.Şu an rahatsızlığım % 70 civarı düzeldi.Bu nedenle hastanelerde tedavi olamayanlar için tavsiye ediyorum.
mu...e
İsmail Hocama bu gün omurgam ile alalalı yaşadığım problemler ve ağrılar için başvurdum ve muayene oldum. Oldukça ilgili bir uzman detaylı incelemelerde bulundu ve problemlerin kaynaklarını nokta atışı buldu. Buna yönelik olarak ilk nöralterapi seansımızı gerçekleştirdik inşallah durumumun gün geçtikçe iyiye gideceğine inanıyorum
tu....
İsmail Bey'e İstanbuldan aylardır sonlanmayan sırt ağrım için geldim. Çok ilgili, hastasına değer veren, titiz, size gerçekten zaman ayıran, açıklamalarıyla sizi aydınlatan bir doktor. Fibrozitlerime enjeksiyon ve masaj uygulaması yaptı. İlk günden rahatlamayı hissediyorum.Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Çok teşekkür ederim.
h....ö
Uzun süreden beri devam eden diz ağrım vardı. Elle muayene sonrası enjeksiyonla müdahale edildi, takviyelerle devam ediyorum. İsmail Bey’den çok memnunum
ss...ö
Değerli doktorum, yıllardır süren Fibromiyalji ağrılarıma doğru tanı ve tedavi ile çare oldu. Tekrar yaşama sevincini yakaladım, uykularım düzeldi, ağrılarımdan kurtuldum, enerjim yükseldi. Ayrıca beklemediğim şekilde kilo verdim. Aynalara bakabiliyor ve gülümsüyorum. Benim gibi şikayetleri olan herkesin doğru adresi bulması dileğiyle, şifalar olsun
y.....
Bel ağrısı tedavisi için gittim ve cok memnun kaldim tavsiye ederim herkese her defasinda yine giderim
Bel ve bacak ağrısı için gittim. Tedavi seanslarım süresince ilgisine ve alakasına çok teşekkür ederim.
Hakkımda
Dr. İsmail Binbir kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.
Okullar / Eğitimler
- Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi (1998-2004)
- Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon (2005-2010)
Deneyimler
- Dr İsmail Binbir Muayenehanesi
Bilinen Diller
İngilizceİlgili aramalar
Kocaeli Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu
Kocaeli Kinesiotape(Kinezyoteyp)
Kocaeli Elektrotermal Terapi(Transkutanöz Elektriksel Sinir Stimülasyonu(Tens))
Kocaeli Fizik Tedavi Ve Artrit Için Mesleki Terapi
Kocaeli Hacamat (Kupa) Tedavisi
Kocaeli Ortopedik Rehabilitasyon
Kocaeli Tedavi Edici Egzersizler
Kocaeli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uygulamaları
Kocaeli Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape)
Kocaeli Eklem İçi Enjeksiyonlar
Kocaeli Mezoterapi İle Ağrı Tedavisi
Kocaeli Artritte Steroid Tedavisi
Kocaeli Nörolojik Rehabilitasyon
Daha fazla (15)Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Kocaeli bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları