Ftorm Fizik Tedavi ve Ortopedik Rehabilitasyon Merkezi
İstanbul 1 adres
Ftorm Fizik Tedavi ve Ortopedik Rehabilitasyon Merkezi
Tekeköy Mahallesi Ahmet Çelebi Mahallesi Halk Cad. No: 16 Kat: 2 Daire: 2, İstanbul 34000Sıkça Sorulan Sorular
Ftorm Fizik Tedavi ve Ortopedik Rehabilitasyon Merkezi, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ftorm Fizik Tedavi ve Ortopedik Rehabilitasyon Merkezi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Ftorm Fizik Tedavi ve Ortopedik Rehabilitasyon Merkezi ile iletişime geçin.
Ftorm Fizik Tedavi ve Ortopedik Rehabilitasyon Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Ftorm Fizik Tedavi ve Ortopedik Rehabilitasyon Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Ftorm Fizik Tedavi ve Ortopedik Rehabilitasyon Merkezi ile iletişime geçin.
Ftorm Fizik Tedavi ve Ortopedik Rehabilitasyon Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ftorm Fizik Tedavi ve Ortopedik Rehabilitasyon Merkezi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ftorm Fizik Tedavi ve Ortopedik Rehabilitasyon Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ftorm Fizik Tedavi ve Ortopedik Rehabilitasyon Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Ftorm Fizik Tedavi ve Ortopedik Rehabilitasyon Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ftorm Fizik Tedavi ve Ortopedik Rehabilitasyon Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Ftorm Fizik Tedavi ve Ortopedik Rehabilitasyon Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Ftorm Fizik Tedavi ve Ortopedik Rehabilitasyon Merkezi hakkında ne düşünüyor?Ftorm Fizik Tedavi ve Ortopedik Rehabilitasyon Merkezi henüz herhangi bir geri bildirim almadı. Daha önce Ftorm Fizik Tedavi ve Ortopedik Rehabilitasyon Merkezi kurumuna gittiyseniz, bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Ftorm Fizik Tedavi ve Ortopedik Rehabilitasyon Merkezi nerede?Ftorm Fizik Tedavi ve Ortopedik Rehabilitasyon Merkezi adresi Tekeköy Mahallesi Ahmet Çelebi Mahallesi Halk Cad. No: 16 Kat: 2 Daire: 2 İstanbul şeklindedir.