Levent Mahallesi Levent Caddesi No:4, Beşiktaş 34330
  • Ergo Sigorta
  • Groupama Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Türkiye Sigorta

Randevuya ilk olarak farklı bir hekim ile girdim. Şikâyetlerimi ayrıntılı biçimde dinledi, daha önce yapılmış tetkikleri kendisine aktardım ve bu bilgiler kayıt altına alındı.

Daha sonra sorumlu hekim muayeneye dahil edildi ve mevcut şikâyetlerim ile önceki tetkik sonuçları kendisine özetlendi. Muayene sırasında, mevcut fiziksel yakınmalarım (özellikle defekasyonla ilişkili şikâyetler) nedeniyle anoskopik değerlendirme yapılmasının tanısal açıdan gerekli olduğunu belirttim ve bu incelemenin yapılmasını talep ettim. Ancak bu talep, herhangi bir klinik veya bilimsel gerekçe açıklanmaksızın reddedildi.

Muayene çok kısa sürede sonlandırıldı. Talep ettiğim fiziksel inceleme yapılmadan anismus tanısı konuldu ve durumun psikolojik olduğu ifade edilerek ilgili birime yönlendirme yapıldı.

• Op. Dr. Yasir Gözü Genel Cerrahi Randevusu  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Ö

İlk kez 2020 de anal fistül teşhisi konuldu. 5 senede 5 farklı şehirde hatırladığım 12 üstünde ameliyatlar, seton tedavileri (sıkı seton, gevşek seton), abse drenajları gibi kabus gibi geçen 5 seneden sonra artık iyileşmeyeceğimi düşündüğüm sırada Yasir Gözü hocayı buldum. Çok fazla operasyon olduğu için dokuların durumu iyi değildi. 10-0 mağlubuz ama canını sıkma biz bunu çözeriz dedi. Gerçekten söylediği gibi biz kazandık doktor ve ekibinin ilgisi desteğiyle asla iyileşmeyeceğini düşündüğüm fistül iyileşti. tüm Avrupa Cerrahi ekibi iyi varlar. Yasir hocanın da ayağına taş değmesin. Buna benzer rahatsızlığınız varsa gönül rahatlığıyla gidip iyileşebilirsiniz. Bu yorumu hocaya övgü olsun diye yazmıyorum. Zaten ispatlamış kendisini. Gerçek hastalar okuyup şifa bulsun diye yazıyorum.

• Op. Dr. Yasir Gözü Anal Fistül Tedavisi  •

Mükemmel bir cerrah,mükemmel bir doktor,ekip muhteşemdi,hemoroid rahatsızlığım için başvurmuştum,öncesinde ve sonrasında yapmam gerekenler ile ilgili kapsamlı aydınlatıldim, profesyonel bir ekiple çok güzel sonuç aldım,Senelerdir yaşadığım problemden kurtuldum,,mutluluğumu kelimelerle ifade edemiyorum,iyiki varsınız,Saygilarimla

• Op. Dr. Yasir Gözü Ameliyatsız Hemoroid Tedavisi  •

Yasir Hocam sayesinde hemoroid hastalığından kurtuldum.Hiç ağrı duymadan çok şükür iyileştim.Sizi her konuda bilgilendiriyor.Böyle degerli insanlar tebrigi hakediyor

• Op. Dr. Yasir Gözü Ameliyatsız Hemoroid Tedavisi  •

Ben hidraenitis supravita hastasıyım Yasir bey tarafından koltuk altından lazer uygulandı iyileşme sürecim de çok iyi geçti tüm ekip muhteşem

• Op. Dr. Yasir Gözü Diğer  •

Merhabalar 21.11.2024 Tarihinde Avrupa Cerrahi Levent Merkezinde Dr. Yasir Gözü bey tarafından Lazerle Hemoroid Operasyonu yaptırdım . Yaklaşık 4 yıldır çektiğim kanama Akıntı ve Ağrı şikayetlerim tek seansta sona erdi . Operasyon sonrası uymam gereken tavsiye ve ilaçlari kullanıp Ertesi gün normal hayatıma döndüm . 2 ay sonra ilk kontrole gittim. Her şey yolunda çok şükür. Doktor Yasir bey ve değerli ekibi başardı Avrupa Cerrahi yi Herkese tavsiye ediyorum. Nisan ayinda 2. Kontrole gideceğim. sizlerle tanişıp operasyonu yaptırdım . Allah razı olsun çok büyük bir dertten kurtuldum şükürler olsun

• Op. Dr. Yasir Gözü Ameliyatsız Hemoroid Tedavisi  •

4 ay önce fistül şikayetiyle, şiddetli ağrılarla başvurdum. Tedavimi oldum ve 2-3 defa kontrole gittim. Şu an çok şükür ağrım ve şikayetim tamamen geçti. Daha önce hayat kalitemi ciddi şekilde düşüren bu rahatsızlıktan kurtulmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

• Op. Dr. Yasir Gözü Anal Fistül Tedavisi  •

Yasir Bey'de iki sene önce anal fistül tedavisi oldum ve bu süreçten çok memnun kaldım. Şu anda da hidradenit (köpek memesi) tedavisi almaya başladım ve süreç şu anda çok güzel ilerliyor. Kurumun şartlarını anlatmaya gerek yok, her şey gerçekten mükemmel. Herkese tavsiye ederim

• Op. Dr. Yasir Gözü Anal Fistül Tedavisi  •

Köpek memesi tedavisi için kendilerine başvurduğum doktor. Ekibi ve kendisi gayet ilgililerdi. Ortam nezih, tedavim de gayet başarılı geçiyor.

C

Hidradenit suppurativa tedavisi için Yasir hocama başvurdum. Hastalarıyla çok ilgili birisi.Kliniği çok hijyen. Çok memnun kaldım