Özel Dorlion Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- senCard
ar...
“6 yaşındaki kızımın genel diş muayenesi ve süt dişlerindeki çürükler için randevu aldık. Esra Hanım’ın çocuklara yaklaşımı gerçekten çok güven vericiydi. Kızım ilk andan itibaren rahat bir şekilde koltuğa oturdu ve muayenesi sorunsuz tamamlandı.
Planlanan tedavi sürecinde iki kanal tedavisi olmak üzere toplam 8 dişi tedavi edildi. Süreç boyunca sabırlı, açıklayıcı ve şefkatli yaklaşımı sayesinde kızım tedavilere istekle katıldı ve süreci oldukça konforlu geçirdi.
Çocuk diş tedavisi konusunda ilgili ve özenli bir ekip arayan ailelere gönül rahatlığıyla öneririz.”
Uzm. Dt. Esra Özkan Kaya
Sürecinizin güzel geçmesine ve yorumunuza çok mutlu oldum. Teşekkür ediyorum.
m....p
20lik çapraz ve çok zor konumda olan gömülü dişimi çekti..Tam altında çok yakın geçen sinirler vardı.İletişimi kuvvetli her detayı açıklıyor işlem sırasında bilgilendirmeye devam ediyor.Sinirlere zarar vermemek için operasyon sırasında tekrar dişimin görüntüsünü çekti ezbere gitmedi. İnce eleyip sık dokudu dişimi minik parçalara bölerek çıkardı.Hiçbir ağrı sızı hissetmedim.Diğer gömülü diş çekimi içinde randevu planlaması yaptık.Güncelleme:(27 kasım) 2.randevuyu sistemlerinden verdikleri için ekstra yorum yapamadım.Soldaki dişin iyileşme süresi sonrası,sağdaki gömülü dişimde başarılı şekilde çekildi.Operasyonu hissetmedim.operasyon sırasında gene aşama aşama şimdi şu işlemdeyiz bunu yapıyoruz diye bilgilendirmeler devam etti.İlk çekime göre sonraki günüm çok daha rahat geçti.Şişlik az ağrı yok.Hissizlik kaybı yok.Yapmam gerekenleri gene üzerinden geçti.Levent Bey ve asistanı güzel operasyon yönettiler.Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
hi...n
İnsana güven veren ve işini profesyonellikle yapan bir hekim. Acısız ve ağrısız bir şekilde yirmiliğimi aldırdım, fobim olmasına rağmen rahat bir operasyondu. Kesinlikle tekrar tercih ederim.
bö...ç
Açıklayıcı tedavi sürecinin yanında teknolojik cihazlarla işlemleri görsellerle desteklemeleri etkileyiciydi. Bir sonraki işlem yapılacak olan randevumda görüşümü güncelleyeceğim.
y....h
Cok menmun kaldık Esra hanım oglumuzla önce oyun şeklinde başladı gayet rahatlatıcı. Davranışı ve güler yüzü ile bizi ayrı memnun etti. Herkese Tavsiye ederim
Uzm. Dt. Esra Özkan Kaya
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
ab...y
Gömülü 20lik diş çekimi yaptırdım iğne olurken ya da çekim olurken hic bir agrı acı hissetmedim sakinligi bana güven verdi.Süreci, olası komplikasyonları detaylıca anlattı. Bir sorunum olduğunda tekrar tercih ederim.
g.....
Levent beye gömülü 20lik diş ameliyatı için başvurdum.Dişçi ve ameliyat korkum vardı, yaklaşık 10 gün önce ameliyat oldum şuan kendimi , diş sağlığımı kayıtsız şartsız kendisine bırakırım.Gerek personel kalitesi gerek hizmeti tabiki Levent bey en üst kalitede hizmet vermekte
e....e
Bir kaç klinikten fikir aldıktan sonra Esra hanımla tanıştık. En çok içimize sinen ve bizi net olarak bilgilendiren hekim oldu. Sürecimiz uzundu, başladıktan sonra haftalık randevularla önce çürük dişlerimizin dolgu ve çekimlerini yaptırdık sonrasında boş kalan kısımlara dişleri devrilmesin diye yer tutucularını yaptı. İlgi alakasından çok memnun kaldık. Küçük oğlumun da tedavisine başladık ve arkadaşlarımızı da Esra hanıma yönlendiriyoruz.
Uzm. Dt. Esra Özkan Kaya
Kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim.
n....
3.5 yaşındaki kızımın yoğun çürükleri için şehirdışından geldik Esra hanıma. Malesef koltukta işlem yaptırmak mümkün olmadı. Esra hanım bizi uyutularak yapılan tedavi için ayrıntılı bilgilendi ve yaptırmaya karar verdik. Ön dişleri için çok güzel zirkonyum kaplamalar, arka dişlerine dolgu ve gümüş kaplamalar yaptı. Akşam üzerine kadar hastanede takipte kaldık ve çıktık. Ağrısız bir süreç yaşadık. Hepimiz çok beğendik ve memnun kaldık artık hep birlikteyiz.
Uzm. Dt. Esra Özkan Kaya
Takiplerde görüşmek üzere, çok sağolun.
4 yaşındaki oğlumun dişlerini muayene ettirmek için başvurduk Esra hanıma, yapılan ayrıntılı muayene sonucu dişlerimizin arayüzlerinde çürük olduğunu öğrendik ve aynı seans dolgularımıza başladık. Yapacağı tedavileri, malzemeleri o kadar güzel anlayacağı şekilde anlattı ki yaptırmaz dediğimiz oğlumuz ilk seferde 2 dişini yaptırdı. Hemen büyük oğlumuzun da tedavisine başladık ve onun da başarıyla tamamlandı. Bundan sonra takiplerde birlikteyiz. Çocuklarım çok sevdiler Esra hanımı ve her seferinde hevesle geldiler. İyi ki tanımışız, çevremize de tavsiye ediyoruz.
Uzm. Dt. Esra Özkan Kaya
Görüşleriniz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.
Özel Dorlion Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Odunpazarı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Dorlion Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Dorlion Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Özel Dorlion Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Dorlion Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 77 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: 20'lik Diş Çekimi, Kemik Grefti, Diş Ilacı Kullanımı, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Diş Estetiği, Ağız Koruyucusu, Küçük Cerrahiler, İmplant, Çene Eklemleri Tedavisi, Çene Implantasyonu.
Özel Dorlion Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Dorlion Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Dorlion Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Dorlion Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Dorlion Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Dorlion Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Dorlion Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta/danışan, Özel Dorlion Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Dorlion Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Dorlion Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Kırmızıtoprak Mahallesi Koca Sokak:1 Odunpazarı şeklindedir.