Özel Durudent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
- Anadolu Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Diğer (İade)
- Eureko Sigorta
- HDI Sigorta
- Katılım Emeklilik Ve Hayat
- Mapfre Sigorta
- Türkiye Sigorta Tüm sigortaları göster
ze...a
Hüseyin hocama internette yapilan olumlu yorumlara istinaden implant için gittim. Güleryüzlü, dürüst ve yapmış olduğu ilk günkü işlemlere göre işinin ehli bir doktor. Tedavi sürecimiz devam ediyor.
en...n
Hüseyin hocama diş muayenesi için gittim filim sonucunda bir dişin çekilmesi birinin de dolgu yapılması gerektiyini söyledi ve gereken neyse hepsini yaptı eşim ve kızımında diş tedavilerini yaptı açıklayıcı bilgisi ve deneyimi ve güler yüzlü olmasından dolayı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
yu...
İmplant için başvurdum ve çok memnun kaldım Hüseyin Bey çok pratik bir hekim tavsiye ederim.
se...t
Hüseyin hocam ile gerçekleştirmiş olduğumuz bu görüşmede kendisinin gerçekleştirdiği diş beyazlatma operasyonundan çok memnun kaldım
as...n
Az önce kanal tedavimi tamamladık ve ilk kez diş hekiminin yanından gülerek ayrıldım. Sabırlı ve çok anlayışlı bir diş hekimi, korkularıma rağmen süreci gayet sakin yönettik. Yaptığı işlemleri açıklayarak beni rahatlattı.
a....d
Hüseyin hoca ya kanal tedavisi için gitmistim Korkmadan gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir hekim
ya...r
Hüseyin hocamın eline sağlık, son derece güzel ilgilendi. Dişim kırıldığı için gitmiştim, kırılan dişime kaplama yaptı. Çok memnunum. Eli de çok hafif hiç ağrım olmadı.
si...
Merhabalar. Refika hocadan çok memnun kaldım. Daha önce diş çekimi olmuştu bu kezde dolgu için geldim. Benim dişe iğne vurulurken uyuşma oluyordu sorunsuz şekilde halloldu.
n....a
Diş taşı temizliği için aldığım randevum oldukça ilgili ve samimi bir şekilde geçti.
ra...o
çok güler yüzlü ve yaklaşımı çok iyi her konuda yardımcı oldu kendisine kanal tedavisi için gittim ilk etapta dolgu ile kurtarmaya çalışalım olmazsa kanal tedavisi yapalım dedi işleme başladıktan sonra kanal tedavisine yöneldik yaptığı işçilik ve işlemler gerçekten mükemmel kendisinden ve yaptığı işlemden çok memnun kaldım Allah razı olsun yolu açık olsun bundan sonra tek adresim Hüseyin Çiçekler
Özel Durudent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Selçuklu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Durudent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Durudent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Özel Durudent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Durudent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 91 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Pembe Estetik.
Özel Durudent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Durudent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Durudent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Durudent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Durudent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Durudent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Durudent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta/danışan, Özel Durudent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Durudent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Durudent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Beyhekim Mahallesi Bahtıgüzel Sokak No:2C/D Selçuklu şeklindedir.