Özel Pozitifklinik Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - Gökhan Torun
m....k
Gokhan hocam yillardir gittigim diş doktorumdur. Dis carpasikligi sorunum icin 20 plaklik bir tedaviye basladik. Tedavi zor degildi her disari ciktigimda plaklari takmadim ama yine de duzeldi (siz oyle yapmayin) . Gokhan hocam zaten kafamdaki tum soru isaretlerini giderdi. Normalde dis kontrollerine gitmeyi pek sevmezdim ama guler yuzu ve sicakkanli tavriyla tum kontroller cok rahat gecti. Sonunda tedavim bitti ve dislerim tam istedigim gibi oldu. Gokhan hocam ortodontide bir dunya markasidir :)
te...ı
Yaklaşık 1,5 yıl önce kompleks diş çapraşıklığı ve alt çenemin hafif önde olması nedeniyle 3-4 farklı kliniğe gittim. Görüştüğüm hekimlerin büyük çoğunluğu çift çene cerrahisi önerdi. Cerrahi bir işlem istemediğim için arayıştayken Pozitif Klinik'te Ortodontist Gökhan Torun ile sürecimi değerlendirdik. İlk muayenede bana şeffaf plaklarla cerrahisiz (non-invaziv) bir tedavi planı sundu. Benzer vaka örnekleri üzerinden planlamamızı yapıp 60 plaklık tedaviye başladık.
Düzenli kontrollerdeki klinik takibi ve yönlendirmeleriyle süreç beklentilerime tam uygun ilerledi. İlk aşama bittikten sonra, diş dizilimini daha da iyileştirmek için 26 plaklık ek bir planlama yaptık. Tedavim devam etmesine rağmen ulaştığımız tablodan çok memnunum. Cerrahi müdahale şart denilen zorlu bir vakada sürecin şeffaf plaklarla bu kadar konforlu ve planlı ilerlemesi, hasta olarak benim açımdan oldukça tatmin edici bir tecrübe oldu.
ez...r
Invisalign tedavim süresince Gökhan hocam her zaman güler yüzlü, ilgili ve açıklayıcıydı. Sonuçta dişlerim tam istediğim gibi oldu ve tedavi süreci çok konforlu ilerledi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Dr. Dt. Gökhan Torun
Teşekkür ederim sizi tanımak benim ve ekip arkadaşlarım için önemli bir kazanım oldu Not: bizden daha güler yüzlüsünüz
Özel Pozitifklinik Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - Gökhan Torun, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Pozitifklinik Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - Gökhan Torun, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Pozitifklinik Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - Gökhan Torun ile iletişime geçin.
Özel Pozitifklinik Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - Gökhan Torun hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Pozitifklinik Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - Gökhan Torun, toplam 3 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Ortodonti Randevusu, Diş Hekimi Randevusu.
Özel Pozitifklinik Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - Gökhan Torun adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Pozitifklinik Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - Gökhan Torun DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Pozitifklinik Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - Gökhan Torun kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Pozitifklinik Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - Gökhan Torun tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Pozitifklinik Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - Gökhan Torun kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Pozitifklinik Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - Gökhan Torun aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Pozitifklinik Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - Gökhan Torun hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta/danışan, Özel Pozitifklinik Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - Gökhan Torun hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Pozitifklinik Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - Gökhan Torun nerede?Özel Pozitifklinik Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - Gökhan Torun adresi Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Caddesi Numara: 274 Daire: 7 İç Kapı Numarası: 46 Çankaya şeklindedir.