Sağlık Mahallesi Halk Sokak No:4 D:7, Çankaya 06420
  • Diğer (İade)

Depresyon ve uykusuzluk yüzünden bayağı zor zamanlar geçiriyordum. Görüşmelere başladıktan sonra ruh halim toparlandı, uykularım da düzene girdi. Şimdi çok daha rahat hissediyorum. Alperen Beyle tanıştığım için çok memnunum.

• Psk. Alperen Dolgun Travma Terapisi  •

Alperen hocamla uzun zamandır yaşadığım kaygı bozukluğum için görüşmeye başlamıştım. 8 seans kadar ilerledik. Zaten ilk görüşmede bile yargısız bir şekilde dinleyişi, yaklaşımı çok rahat hissettirmişti beni. Bilgili, donanımlı bir psikolog. İyi ki yolumuz kesişmiş. İlk seanstan bu zamana kadar sayesinde çok ilerleme kaydettim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Psk. Alperen Dolgun Bilişsel Davranışçı Terapi  •

Zor bir süreçteydim hep aynı döngüde sıkışmış hissediyordum, Alperen bey bu döngüleri aşabilmem için bana çok yardımcı oldu ve farkındalığımı arttırdı, herkese bu yolda destekçi olması için kendisini tavsiye ederim

• Psk. Alperen Dolgun Şema Terapi  •

Uzun süre boyunca hep kendimde bir değer göremediğimi düşünüyordum, bu da ister istemez ilişkilerime yansıdı. İnsanlara içtenlikle değer versem de içimde hep eksik bir his varmış gibi geliyordu. Buraya başladıktan sonra bu yük hafiflemeye başladı, kendime bakışım değişiyor. Gerçekten faydasını görüyorum.

• Psk. Alperen Dolgun Randevu  •