Şevval Öksüz Muayenehanesi
- Diğer (İade)
Şevval hocama implant tedavisi için başvurdum. Kendisi çok ilgili ve bilgili bir hekim. Her aşamayı detaylıca anlattı. Aklımdaki tüm soruları cevapladı. İmplant ameliyatında ve protez yapılırken çok rahat bir tedavi süreci yaşadım. Kendi dişimmiş gibi kullanıyorum implant dişimi. Her konuda çekinmeden danışabileceğiniz bilgili bir hekim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
k.....
Arkadaşımın tavsiyesiyle şevval hanıma muayene oldum. Çekim denilen dişimi kurtarıp kaplama yaptı. Bir süredir kullanıyorum herhangi bir sıkıntım yok gayet rahat bir şekilde çiğneyebiliyorum. Doktor hanımı herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
m....
Kaplamamın altında zonklayan bir dişim vardı. Doktor hanıma acil olarak başvurdum. Eski kaplamamın altındaki dişe kanal tedavisi gerektiğini söyledi ve en hızlı şekilde tedaviye başladı. Çok konforlu bir süreç geçirdim. Ağrılarım geçti. Daha sonra da kaplamalarımı zirkonyum diş ile yeniledik. Çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.
d.....
Doktor hanıma ön dişlerimin estetiğinden şikayetçi olduğum için başvurdum. Ne yapılabileceğini detaylıca anlattı beni en az işlem yapılacak şekilde yönlendirdi. Dişlerimden çok fazla aşındırmadan porselen yaprak diş laminalarla tedavi etti. Çok güzel bir gülüşe sahip oldum. Çevremdeki herkes çok beğendi yeni dişlerimi. Herkese tavsiye ederim.
Şevval Hanımı bir kuzenimin tavsiyesiyle keşfettim ayrıca kendisi benim ilk diş hekimim oldu ve eminim bundan sonraki olmaya devam edecektir.Kendisine diş temizletme ve dolgu işlemlerimi yaptırmak için gittim.Tüm işlemlerimi bana anlatarak çok temiz bir şekilde gerçekleştirdi.Bunlara ek olarak tedaviden sonra da hiçbir şekilde ağrı yaşamadım.Diş hekimi korkusu olanlar varsa gönül rahatlığıyla tercih edebilir.
i̇...ç
şevval hanım kliniğine kanal tedavisi ve dolgu yaptırdım gerçekten işinin uzmanı çok memnun kaldım diş korkusu olanlar hiç çekinmeden gelebilirler tavsiye ederim.
Yeğenimin tavsiyesiyle diş protezi yaptırmak için başvurduğum Şevval Hanım’dan son derece memnun kaldım. Tedavi süreci boyunca gösterdiği ilgi, samimiyet ve güler yüz sayesinde tüm endişelerim ortadan kalktı. Hem sürecin planlanması hem de uygulama aşaması son derece başarılı geçti. Yeni dişlerim, hem estetik hem de konfor açısından beklentimin çok üzerinde oldu. Şevval Hanım’ın ilgisi, emeği ve güven veren yaklaşımı nedeniyle kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Şevval Öksüz Muayenehanesi, Odunpazarı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Şevval Öksüz Muayenehanesi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Şevval Öksüz Muayenehanesi ile iletişime geçin.
Şevval Öksüz Muayenehanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Şevval Öksüz Muayenehanesi, toplam 29 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Diş İmplantı, Diş Köprüsü, Diş Protez Bakımı, E-Max Diş Kaplama, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Gece Plağı Tedavisi, Gülüş Tasarımı, Hareketli Protez, implant protez.
Şevval Öksüz Muayenehanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Şevval Öksüz Muayenehanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şevval Öksüz Muayenehanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Şevval Öksüz Muayenehanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Şevval Öksüz Muayenehanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Şevval Öksüz Muayenehanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Şevval Öksüz Muayenehanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta/danışan, Şevval Öksüz Muayenehanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şevval Öksüz Muayenehanesi nerede?Şevval Öksüz Muayenehanesi adresi Sümer Mahallesi Atatürk Bulvarı No:140-C Odunpazarı şeklindedir.