Op. Dr. Kübra Aktan, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı olarak görev yapmaktadır. 1993 yılında Diyarbakır'da doğmuştur. ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Diyarbakır'da tamamlamıştır.
2017 yılında Çukurova Üniversitesi Tip Fakültesinden mezun olan Dr, Aktan, 2017-2018 yılları arasında Diyarbakır Ergani Devlet Hastanesinde pratisyen hekim olarak görev yapmiştir. 2018-2023 yılları arasında Pamukkale Üniversitesi Tip Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ve Baş Boyun Cerrahisi Anabilim Dalında uzmanlık eğitimini başarıyla tamamlamıştır
2024-2025 yılları arasında Şanlıurfa Mehmet Akif Inan Egitim ve Araştırma Hastanesinde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Kübra Aktan, 2025 yılı itibariyla Özel Nev Hospital kadrosuna katılarak mesleki çalışmalarını burada sürdürmektedir.
Akademik yaklaşımı, güncel bilimsel veriler ışığında şekillenen tedavi anlayışı ve estetik bakış açisini fonksiyonel cerrahi ile birleştiren yaklaşımıyla hastalarına bütüncül sağlık hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
OKULLAR/EĞİTİMLER
Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi 2017
Denizli Pamukkale Üniversitesi KBB Hastalıkları Baş ve Boyun Cerrahisi A.B.D. Uzman 2018-2023
DENEYİM
Diyarbakır Ergani Devlet Hastanesi Pratisyen Hekim 2017-2018
Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB & Baş Boyun Cerrahisi Asistanı 2018-2023
Şanlıurfa M. Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesi KBB Uzmanı 2024-2025
Şanlıurfa Özel Nev Hospital KBB Uzmanı Aralık 2025 (Devam)
YAPTIĞI İŞLEMLER VE İLGİ ALANLARI
Vertigo ve Denge Bozuklukları
Tinnitus (Kulak Çınlaması)
Kulak Kiri (Serumen) Temizliği
BURUN VE SİNUS HASTALIKLARI
Septum Deviasyonu (Burun Kemiği Eğriliği)
Akut ve Kronik Sinüzit
Alerjik Rinit
Burun Eti (Konka) Büyümesi
Endoskopik Sinüs Cerrahisi
FONKSİYONEL VE ESTETİK YÜZ CERRAHİSİ
Septorinoplasti
Revizyon Septorinoplasti
Rinoplasti
Göz Kapağı Estetiği (Blefaroplasti)
Kepçe Kulak Cerrahisi (Otoplasti)
MEDİKAL ESTETİK UYGULAMALAR
Reflüye Bağlı Boğaz Hastalıkları
Boyun Kitleri ve Lenf Bezi Büyümeleri
Tükürük Bezi Hastalıkları
AKADEMİK YAYINLAR
Aktan Gökduman K, Kara CO.Palate Postoperative Problems Score in the early post-operative period of modified barbed reposition pharyngoplasty and tonsillectomy. Journal of Laryngology & Otology. 2025;139(11):1070–1075. doi: 10.1017/S0022215125103022 PubMed:
Aktan Gökduman K, Gökduman M, Ardıç FN, Alşalaldeh M. Differential Diagnosis of Dizziness in Patients Who Had Carotid Vertebral Artery Doppler for Arterial System Diseases. ENT Updates. 2023;13(3):51–56.doi:
Yayınları PubMed ve Google Scholar veri tabanlarında “Kübra Aktan Gökduman” ve “Kübra Aktan” isimleriyle indekslenmektedir.
SERTİFİKA/TEZ/DİĞER
Türk Kulak Burun Boğaz Baş Boyun Cerrahisi Derneği tarafından düzenlenen "Ulusal Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Yeterlilik (Board) Sınavı'nın" yazılı ve sözlü aşamalarını başarı ile tamamlayarak "Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Yeterlilik Belgesi" almaya hak kazanmıştır. Bu belge, Türkiye genelinde geçerliliği olan ve uzmanlık yeterliliğini belgeleyen resmi bir akademik yetkinlik göstergesidir.
- Burun eğriliği
- İşitme Hastalıkları
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Paşabağı Mahallesi Şani Efendi Caddesi No:169 Haliliye, Şanlıurfa
Özel Nev Hospital
Paşabağı Mahallesi Şani Efendi Caddesi No:169 Haliliye, Şanlıurfa 63300
R
r.....
Rinoplasti oldum çok ama çok memnunum herkese öneriyorum
• Özel Nev Hospital • Diğer •
Kübra Aktan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kübra Aktan, Kulak Burun Boğaz. Size Kübra Aktan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu.
Kübra Aktan adresi nerede?Kübra Aktan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Paşabağı Mahallesi Şani Efendi Caddesi No:169 Haliliye Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kübra Aktan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kübra Aktan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kübra Aktan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kübra Aktan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Kübra Aktan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kübra Aktan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kübra Aktan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kübra Aktan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Kübra Aktan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
- Şanlıurfa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Şanlıurfa bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Şanlıurfa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Şanlıurfa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Şanlıurfa bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları