Op. Dr. Kübra Aktan

Kulak Burun Boğaz · Daha fazla

Şanlıurfa 1 adres

Op. Dr. Kübra Aktan, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı olarak görev yapmaktadır. 1993 yılında Diyarbakır'da doğmuştur. ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Diyarbakır'da tamamlamıştır.

2017 yılında Çukurova Üniversitesi Tip Fakültesinden mezun olan Dr, Aktan, 2017-2018 yılları arasında Diyarbakır Ergani Devlet Hastanesinde pratisyen hekim olarak görev yapmiştir. 2018-2023 yılları arasında Pamukkale Üniversitesi Tip Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ve Baş Boyun Cerrahisi Anabilim Dalında uzmanlık eğitimini başarıyla tamamlamıştır

2024-2025 yılları arasında Şanlıurfa Mehmet Akif Inan Egitim ve Araştırma Hastanesinde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Kübra Aktan, 2025 yılı itibariyla Özel Nev Hospital kadrosuna katılarak mesleki çalışmalarını burada sürdürmektedir.

Akademik yaklaşımı, güncel bilimsel veriler ışığında şekillenen tedavi anlayışı ve estetik bakış açisini fonksiyonel cerrahi ile birleştiren yaklaşımıyla hastalarına bütüncül sağlık hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

OKULLAR/EĞİTİMLER

Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi 2017

Denizli Pamukkale Üniversitesi KBB Hastalıkları Baş ve Boyun Cerrahisi A.B.D. Uzman 2018-2023

DENEYİM

Diyarbakır Ergani Devlet Hastanesi Pratisyen Hekim 2017-2018

Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB & Baş Boyun Cerrahisi Asistanı 2018-2023

Şanlıurfa M. Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesi KBB Uzmanı 2024-2025

Şanlıurfa Özel Nev Hospital KBB Uzmanı Aralık 2025 (Devam)

YAPTIĞI İŞLEMLER VE İLGİ ALANLARI

KULAK BURUN BOĞAZ HASTALIKLARI

• İşitme Kaybı Tanı ve Tedavisi

• Orta Kulak Enfeksiyonları

• Kulak Zarı Hastalıkları

• Vertigo ve Denge Bozuklukları

• Tinnitus (Kulak Çınlaması)

• Kulak Kiri (Serumen) Temizliği

BURUN VE SİNUS HASTALIKLARI

• Septum Deviasyonu (Burun Kemiği Eğriliği)

• Akut ve Kronik Sinüzit

• Alerjik Rinit

• Burun Eti (Konka) Büyümesi

• Endoskopik Sinüs Cerrahisi

FONKSİYONEL VE ESTETİK YÜZ CERRAHİSİ

• Septorinoplasti

• Revizyon Septorinoplasti

• Rinoplasti

• Göz Kapağı Estetiği (Blefaroplasti)

• Kepçe Kulak Cerrahisi (Otoplasti)

MEDİKAL ESTETİK UYGULAMALAR

• Reflüye Bağlı Boğaz Hastalıkları

• Boyun Kitleri ve Lenf Bezi Büyümeleri

• Tükürük Bezi Hastalıkları

AKADEMİK YAYINLAR

Aktan Gökduman K, Kara CO.Palate Postoperative Problems Score in the early post-operative period of modified barbed reposition pharyngoplasty and tonsillectomy. Journal of Laryngology & Otology. 2025;139(11):1070–1075. doi: 10.1017/S0022215125103022 PubMed:

Aktan Gökduman K, Gökduman M, Ardıç FN, Alşalaldeh M. Differential Diagnosis of Dizziness in Patients Who Had Carotid Vertebral Artery Doppler for Arterial System Diseases. ENT Updates. 2023;13(3):51–56.doi:

Yayınları PubMed ve Google Scholar veri tabanlarında “Kübra Aktan Gökduman” ve “Kübra Aktan” isimleriyle indekslenmektedir.

SERTİFİKA/TEZ/DİĞER

Türk Kulak Burun Boğaz Baş Boyun Cerrahisi Derneği tarafından düzenlenen "Ulusal Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Yeterlilik (Board) Sınavı'nın" yazılı ve sözlü aşamalarını başarı ile tamamlayarak "Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Yeterlilik Belgesi" almaya hak kazanmıştır. Bu belge, Türkiye genelinde geçerliliği olan ve uzmanlık yeterliliğini belgeleyen resmi bir akademik yetkinlik göstergesidir.

Yetişkin

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Özel Nev Hospital

Paşabağı Mahallesi Şani Efendi Caddesi No:169 Haliliye, Şanlıurfa 63300

• R

Rinoplasti oldum çok ama çok memnunum herkese öneriyorum

• Özel Nev Hospital Diğer  •

Profili düzenle veya yönet