Klinik Psikolog Kübra Göral, lisans eğitimini İstanbul Medipol Üniversitesi Psikoloji bölümünde onur derecesiyle tamamladıktan sonra klinik psikoloji alanındaki tezli yüksek lisans eğitimini yüksek onur derecesiyle tamamlamıştır.
Mesleki çalışmalarında ağırlıklı olarak yetişkin danışanlarla çalışmakta; etik ilkelere bağlılık, güvenli terapötik ilişki ve zarar vermeme prensibini temel almaktadır. Terapi sürecinde bilimsel kanıta dayalı ve güncel yaklaşımları benimseyerek her danışanın ihtiyacına göre yapılandırılmış bir yol haritası oluşturur.
Kariyeri boyunca kamu kurumları ve özel sağlık merkezlerinde görev almış; klinik değerlendirme, psikolojik test uygulamaları ve bireysel terapi süreçlerini yürütmüştür.
Özel bir hastanede psikolog olarak danışan değerlendirme ve takip süreçlerini gerçekleştirmiştir. Belediye bünyesinde yetişkin danışanlarla düzenli olarak yüz yüze terapi seansları yürütmüştür. Eğitim ve araştırma hastanelerinde; yetişkin, heyet ve yataklı servis birimlerinde (AMATEM, TRSM) klinik gözlemler yapmış ve çeşitli psikolojik testler uygulamıştır. Ayrıca psikoteknik değerlendirme merkezinde 3 yıl kadar süreyle Sorumlu Psikolog olarak görev almıştır.
Uzmanlık eğitimleri kapsamında; Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) temel, orta ve ileri modül (94 saat) eğitimlerini İbrahim Bilgen’den almıştır. Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve vaka formülasyonu eğitimlerini DATEM bünyesinde Ebru Şalcıoğlu’ndan tamamlamıştır. Ayrıca EMDR Türkiye onaylı 1. Düzey EMDR eğitimini tamamlamıştır. Süpervizyon eğitimini ise Prof. Dr. Itır Tarı Cömert ile gerçekleştirmiştir.
Ölçme ve değerlendirme alanında Moxo Dikkat Testi, MMPI ve Viyana Test Sistemi uygulayıcısıdır.
Çalışma alanları arasında travma ve zorlayıcı yaşam deneyimleri, panik atak ve kaygı bozuklukları, depresyon, bağlanma problemleri, stresle başa çıkma, öz-şefkat ve öz-güven sorunları yer almaktadır.
Terapi sürecindeki temel hedefi; danışanın psikolojik dayanıklılığını artırmak ve daha işlevsel baş etme becerileri kazandırmaktır.
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Sakarya, Serdivan , Sakarya
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Z
z.....
Bana o kadar iyi gelıyosunuz ki anlaşılıyor olabılmek çok güzel iyi ki varsınız
• Online Danışmanlık • Online Hizmet •
ah...ç
Çok memnun kaldığım bir süreç kübra hanım ile İyi ki karşılaştık. Tavsiye üzerine seans aldım. Seanlardaki tavrı tutumu anlayışı sayesinde bir çok sorumu yendim ve özgüven kazandım.
• Online Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
bü...r
Terapiye başlarken açıkçası bazı önyargılarım vardı. Sürecin bana nasıl iyi geleceğini ya da gerçekten kendimi rahat hissedip hissedemeyeceğimi bilmiyordum. Ama daha ilk seanstan itibaren bu düşüncelerim tamamen değişti. Yaklaşık dört aydır Kübra hanımla devam ediyoruz ve iyiki bu sürece onunla başlamışım diyorum.
Seanslarda kendimi çok rahat ifade edebildiğim ve paylaşabildiğim bir alan sunuyor. Özellikle zorlandığım dönemlerde bana gerçekten güvenli bir alan hissettiriyor. Anlattığım herşeyi hatırlaması da seanslara verdiği özeni gösteriyor. Hem ilgisi hem de profesyonel yaklaşımı sayesind yaşadığım sorunlarla baş ederken kendimi daha güçlü ve güvende hissediyorum. Zaman zaman kendimde fark ettiğim değişimlere ben bile şaşırıyorum. Düşünce yapımda, duygularımı ele alış biçimimde ve hayata bakışımda çok güzel dönüşümler oldu. Sürecimiz hala devam ediyor ve bu yolu onunla yürümekten gerçekten çok mutluyum.• Online Danışmanlık • Online Hizmet •
a....b
Daha önce başka psikologla terapi süreci denemiş biri olarak Kübra Hanımın bana kesinlikle iyi geldiğini söyleyebilirim. Kendisiyle yaklaşık 8 aydır terapi seanslarına devam ediyorum. Olaylara yaklaşımı, yorumları çok içten ve samimi.Hiçbir detayı atlamlıyor. Sizde benim gibi öncesinde başka birinden terapi alıp ve terapi sürecine olan inancınızı kaybettiyseniz mutlaka Kübra Hanıma şans vermelisiniz.
• Online Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
ev...l
Kübra Hanım'la randevulara sosyal fobi ve anksiyete sorunlarım için başladım. Daha yolun başında sayılırız ama kendimde ilerleme görüyorum ve süreçten oldukça memnunum. Kendisi çok özverili, profesyonel ve dikkatli bir dinleyici ve her seansta daha iyi anlaşıldığımı hissediyorum. Sosyal medya aracılığıyla buldum kendisini ve yollarımız iyi ki kesişti diyorum.
bu...e
Bir süredir işten eve gelince hiçbir şey yapasım kalmıyordu. Sabah uyanınca bile of düşüncesi geliyodu, modum sürekli düşüktü. Zamanla bunun sadece işle ilgili değil, genel olarak beni yoran bir hale geldiğini fark ettim. Görüşmeler iyi geldi çünkü ilk defa neden bu kadar tükenmiş hissettiğimi konuşabildim. Şimdi en azından kendimi daha iyi tanıyorum. Kendisine ilgisi ve süreci doğru yönlendirdiği icin memnunum
me...t
Kendisine psikolog olan kuzenimin önerisi ile başlamıştım. Stresli olduğun zamanlarda sürekli yeme ihtiyacı hissediyordum, aç olmadığım halde bile yiyordum. Bunun duygusal açlık olduğunu seanslarda fark ettim. İlk başta bdt gibi bir şeyle başladık yanlış hatırlamıyosam, sonra emdr de yaptık. Başta çok anlam verememiştim ama süreç ilerledikçe kendimi ve neden böyle davrandığımı daha iyi anlamaya başladım. Şu an çok daha farkındayım gerçekten iyi geldi.
• Psk. Kübra Göral • Online Terapi •
K
k....v
Klinik Psk. Kübra Hanım'ı sosyal medya üzerinden görüp iletişime geçtim ve iyi ki de geçmişim. Ben iş hayatımda son zamanlarda çok stresli ve kaygılıyım. İkili ilişkilerimde ise benden kaynaklı veya değil,anlamlandıramadığım şekilde sorunlar yaşıyorum ve beni git gide bu durum yalnızlaştırdı. Saçlarımda strese bağlı dökülmeler oldu ve cildimde beklenmeyen lekeler çıktı. Kübra Hanım ise bu konuda bana yeterli bilgilendirme yaptı ve bana gerektiği kadar umut verdi. Kendisinin aldığı eğitimleri ve bilgi birikimi beni tatmin edecek düzeydeydi. Bu konuda ona güveniyorum. Terapi sürecimizin ilk seansı çok iyi geçti ve gerçekten memnun kaldım. Ne kadar doğru bir tespit bilmem ama daha bu kadar kısa bir sürede kendimi daha iyi hissediyorum ve gelecek süreç hakkında açıkçası meraklı ve heyecanlıyım. Bu stresli ve kaygılı yaşamıma ,ikili ilişkilerimdeki sorunlarıma bi çare bulacağıma dair iyi düşüncelerim Kübra Hanım sayesindedir. Benim gibi sorunlara sahip kişilere şiddetle tavsiye ediyorum.
• Online Danışmanlık • •
Kübra Hanım gerçekten iyi biri. Konuşurken insanı yargılamıyor, rahatça kendini ifade edebiliyorsun. Bir de anlattıklarını unutmaması çok iyi, dikkatli dinliyor. Ben bağlanma problemleri için gitmiştim, devam ediyorum. Benim gibi terapi almayı erteleyen ve psikolog seçmekte zorlanan biriyseniz gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
• Online Danışmanlık • •
Kübra Göral isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kübra Göral, Psikoloji. Size Kübra Göral tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, EMDR Terapi, Online Terapi, Ön Görüşme, Moxo Dikkat Ölçme Testi.
Kübra Göral adresi nerede?Kübra Göral şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sakarya Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kübra Göral isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Kübra Göral uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Kübra Göral isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kübra Göral, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Kübra Göral isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kübra Göral tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kübra Göral hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Kübra Göral hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.