Şalpazarı Kasabası, Tonya , Trabzon 61000
Merkez Karadeniz Teknik Üniversitesi, Farabi Cd. No:42A, Trabzon
Kabul edilmeyen sigortalar
Bu uzman sadece özel hastaları kabul etmektedir. Rezervasyon için cebinizden ödeme yapabilir veya sigorta şirketinizi kabul eden başka bir uzman bulabilirsiniz.
Görüşler
mi...r
Geleceği parlak bir cerrah bence...Hastalarıyla ilgili ve işinde özentili...Yolu açık olsun
mi...r
kişiliği ve hekimliği ile dört dörtlük bir doktordur. herkese tavsiye ediyorum. başarılar yusuf demirci
he...i
fe...z
Sayın Dr. Kutay SAĞLAM' a Sadece bize değil bütün hastalara karşı göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı, ayriyeten güleryüzünden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.
el...k
cok iyi bi doktor
Kutay Sağlam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kutay Sağlam, Genel Cerrahi.
Kutay Sağlam adresi nerede?Kutay Sağlam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şalpazarı Kasabası Trabzon
- Merkez Karadeniz Teknik Üniversitesi, Farabi Cd. No:42A Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kutay Sağlam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kutay Sağlam online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kutay Sağlam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kutay Sağlam bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kutay Sağlam ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kutay Sağlam hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Kutay Sağlam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.