Uzm. Dr.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Fatsa 1 adres
Dr. Lale Usta, tıp eğitimini Uludağ Üniversitesi'nde 2004 yılında, Kadın Hastalıkları ve Doğum alanındaki uzmanlık eğitimini ise Atatürk Üniversitesi'nde 2010 yılında tamamlamıştır.
Mesleki çalışmalarını Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında sürdürmektedir. Halen Özel Medi-Tech Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapmaktadır.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Kabul edilen sigortalar
SGK
Görüşler
mu...
Lale usta. İşinin Ehl-i gerçekten hem doğum öncesi hem doğum anında hemde doğum sonrası ilgi alakası bilgisi yönlendirmesi. Güven veriyor. Hemşireleri de aynı şekilde ilgileniyor. Bebişimizi sağlıkla kucağımıza aldık elhamdulillah
• Özel Medi-Tech Hastanesi • Diğer •
he...i
9 ay boyunca ona gitdim onun ilgisinden alakasindan ve anlayışından başka doktorda asla doğum yapmayı düşünmedim ve doğum esnasında bütün sacmaliklarima ugrastrmalarima rağmen nazimi cektii başka bi doktor bu kadar nazimi cekermiydi bilemiyorum tesekurler;)
Ben 5 aylık hamileyim ve lale hanım a gidiyorum çok memnunum ondan çok
İlgileniyo insanla başarılar diliyorum doktorluk hayatında• • •
mi...r
lale hanım benim doktorumdu 8 ay gıttım ve cok memnunum cunku cok ılgılenıyor guler yuzlu ve basarılı bır doktor.
mi...r
Her zaman olumlu konuşan, ilgili ve seviyeli bir yaklaşımla hastalarına davranan bir doktor.Bu zamanda kadın doğumunda normal doğumu destekleyen nadir doktorlardan
Lale Usta isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Lale Usta, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Lale Usta tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Cinsel Terapi, Robotik Cerrahi.
Lale Usta adresi nerede?Lale Usta şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Evkaf Mahallesi Kumlu Kolgan Yolu No:34 Fatsa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Lale Usta isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Lale Usta online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Lale Usta isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Lale Usta, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Lale Usta hangi dilleri konuşuyor?Lale Usta ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Lale Usta isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Lale Usta bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Lale Usta ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Lale Usta hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Lale Usta hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Lale Usta hangi sigortaları kabul ediyor?Lale Usta tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Fatsa bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Fatsa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Fatsa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Fatsa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Fatsa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları