Psk.Leman İşler,Tam burslu olarak okumaya hak kazandığım İstanbul Okan Üniversitesi Psikoloji bölümünden 2020 yılında mezun oldum. Çeşitli kurumlarda staj deneyimleri kazandım. Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi ve Objektif Çocuk testleri eğitimleri aldım. Güncel olarak Bilişsel Davranışçı Terapi uyguluyorum. Bireysel, yetişkin ve ergen grubuyla çalışıyorum.

• Sigortası olan hastalar

Düzce Bir Psikolojik Danışmanlık Merkezi

Şerefiye, Düzce 81100

Ön Görüşme

Röportaj

• Y

Leman Hanıma sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Sosyal kaygı ve depresyon yaşadığım için kendisinden terapi almaya başladım. İyi ki terapi almaya karar vermişim ve Leman Hanıma denk gelmişim diyorum. Kendisiyle 7 seans gerçekleştirdik ve ben şu an insanlar arasında kendimi daha rahat hissediyorum, yaşadığım durumun altında yatan nedenleri ve nasıl başa çıkabileceğimi Leman Hanım sayesinde öğrendim ve daha iyiye gittiğimi hissediyorum. Kendisi gayet ilgili, sorunlarımı dinledi ve rahatlattı. Kesinlikle tavsiye ederim.

•  •

Uzmanımıza sosyal medyadan ulaştım. Depresyon ve depersonalizasyon rahatsızlıklarım vardı. Leman Hanım gerçekten çok yol gösterici ve uyguladığı doğru tekniklerle insanı rahatlatan güler yüzlü bir uzman. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim.

Tanıdık yönlendirmesiyle ulaştım Leman Hanıma
    Başvurmamın nedeni yaşadığım olayların ağır geldiğini düşünüp yardım almam gerektiğini hissetmem
    Süreç güzel ilerliyor kendimi daha iyi hissediyorum günden güne
    En beğendiğim özelliği kaçtığım veya içten içe beni kötü etkileyen durumları fark ettirmesi.. Kesinlikle tavsiye ederim