Mersin üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden 2019 yılında mezun oldum eğitim sürecim boyunca 1 yıl Mersin alzheimer derneğinde staj yaptım
Gaziantep psikoterapi merkezi staj ve eğitim programlarına katıldım
Enderun danışmanlık merkezinde 3 yıl klinik psikoterapist asistanlığı yaptım
2018 PDR ulasal kongre ev sahipliğinde bulundum
Eğitim kurumunda geçici bir süre danismanlikta bulundum
Vaka analizleri eğitimlerine katıldım ve şuan kendi danışmanlarımı ofiste ağırlamaya başlayacağım

Yetişkin
Çocuk

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Değirmiçem Mah. Gazimuhtar Paşa Bulv. 27 nolu sokak, ( Fıstıkçıoğlu Sini Baklavanın yanı )Şehitkamil, Gaziantep

• Sigortası olan hastalar

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Dan. Medine Afşin adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle