Psk. Mehmet Ali Yılmaz

Psikoloji · Daha fazla

Merhaba, ben Mehmet Ali Yılmaz. Psikoloji lisans eğitimimi KTO Karatay Üniversitesi’nde tamamladım. Mezuniyetimin ardından, mesleki bilgi ve becerilerimi geliştirmek için Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği’nin düzenlediği eğitimlere katıldım. Bu eğitimlerde, Prof. Dr. Hakan Türkçapar’ın koordinatörlüğünde bilişsel davranışçı terapiye dair hem teorik hem de uygulamalı bilgi edindim.

Eğitim sürecimin ardından, farklı kliniklerde staj yaparak sahada deneyim kazandım ve süpervizyon sürecimi Dr. Mehmet Ünal’ın rehberliğinde tamamladım. Şu anda ergen ve yetişkinlere yönelik bireysel terapi hizmeti sunuyorum. Seanslarımı hem yüz yüze hem de online olarak gerçekleştirerek danışanlarıma ihtiyaçlarına uygun destek sağlıyorum. Mesleğimde öğrenmeye ve kendimi geliştirmeye devam ederken, insanların yaşamlarına dokunmak benim için her zaman öncelikli bir motivasyon kaynağı oldu.

Yetişkin

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Mehmet Ali Yılmaz adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle