Merhaba, ben Mehmet Ali Yılmaz. Psikoloji lisans eğitimimi KTO Karatay Üniversitesi’nde tamamladım. Mezuniyetimin ardından, mesleki bilgi ve becerilerimi geliştirmek için Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği’nin düzenlediği eğitimlere katıldım. Bu eğitimlerde, Prof. Dr. Hakan Türkçapar’ın koordinatörlüğünde bilişsel davranışçı terapiye dair hem teorik hem de uygulamalı bilgi edindim.
Eğitim sürecimin ardından, farklı kliniklerde staj yaparak sahada deneyim kazandım ve süpervizyon sürecimi Dr. Mehmet Ünal’ın rehberliğinde tamamladım. Şu anda ergen ve yetişkinlere yönelik bireysel terapi hizmeti sunuyorum. Seanslarımı hem yüz yüze hem de online olarak gerçekleştirerek danışanlarıma ihtiyaçlarına uygun destek sağlıyorum. Mesleğimde öğrenmeye ve kendimi geliştirmeye devam ederken, insanların yaşamlarına dokunmak benim için her zaman öncelikli bir motivasyon kaynağı oldu.
Hakkımda
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Yetişkin
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Mehmet Ali Yılmaz adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Mehmet Ali Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Ali Yılmaz, Psikoloji.
Mehmet Ali Yılmaz adresi nerede?Mehmet Ali Yılmaz adresini belirtmedi. Mehmet Ali Yılmaz yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Mehmet Ali Yılmaz adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Ali Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Ali Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Ali Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Ali Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Mehmet Ali Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Ali Yılmaz ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Ali Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Ali Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Ali Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.