Saray Mahallesi Yunus Emre Caddesi No:1, Alanya 07400
“9 yıldır panik bozukluk tanısıyla takip edilen bir hastayım. Gebelik sürecinde bu rahatsızlığın seyri ve tedavi seçenekleri hakkında bilgi almak amacıyla görüşmeye başvurdum. Ancak aldığım yanıt, ‘En fazla ne olmasından korkuyorsun? 9 yılda sana ne olmuş?’ şeklinde oldu. Bu ifade, benim açımdan küçümseyici ve sorunumu önemsizleştiren bir yaklaşım olarak hissedildi.
Panik bozukluğun yalnızca psikolojik değil, biyolojik ve genetik yönleri de bulunan ciddi bir rahatsızlık olduğunu biliyorum. Bu nedenle bilimsel açıklama ve tedavi planı beklerken, rahatsızlığımın bu şekilde ele alınması tarafımda hayal kırıklığı yaratmıştır.
Benim beklentim, bir sağlık profesyonelinden empatik, bilimsel bilgiye dayalı ve yol gösterici bir yaklaşım görmektir.• Başkent Üniversitesi Hastanesi Alanya Uygulama Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Mehmet Çekirdek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Çekirdek, İç Hastalıkları.
Mehmet Çekirdek adresi nerede?Mehmet Çekirdek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Saray Mahallesi Yunus Emre Caddesi No:1 Alanya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Çekirdek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Çekirdek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Çekirdek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Çekirdek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Çekirdek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Çekirdek hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mehmet Çekirdek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.