Doç. Dr.
Manavkuyu Mahallesi 250. Sokak No:23, Bayraklı 35001
- Sigortasız hastalar/danışanlar
U
uğ...n
Boğaz ağrısı şikayetiyle acilden muayene oldum antibiyotik kullandım geçmedi kendisine muayeneye gittim antibiyotik verdi yine boğaz ağrım geçmedi en son olay çok traji komik bakın bu sözleri söyleyen prof doktor M. Özgür AVİNÇSAL beni muayene etti ve bişey olmadığı söyledi bende ağrım olduğunu söyledim, bunun üzerine bana "git MR çekil o zaman, bi boğaz ağrısı babayiğit adamsın ne olacak ki benimde belim ağrıyor nerden buluyorsunuz bu kadar zamanı, dedi bende kendisine "boğazımın ağrıdığını muayene olmaya gelmemin normal olduğunu söyledim" oda bana "ölüm var hepimiz bir gün öleceğiz dedi" bende kendisine "ne alaka o zaman doktorlar neden var" dedim, bunun üzerine "ne istiyorsun ağrı kesıcı al o zaman istiyorsan 10 tane iğne yazim" gibi söylemlerde bulundu bende tartışma çıkmaması için odadan çıkarak hastaneye bildirimde bulundum muayene olmaya gidiyorsunuz aldığınız muameleye bakın. Ben terör gezisiyim yaklaşık 20 küsür ameliyat oldum doktorlara saygım büyüktür, Allah havale ediyorum.
• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
fa...z
Çok iyi ve ilgili bir doktor 1 hafta önce burun ameliyatımı gerçekleştirdi ağrısız bir şekilde atlattım
• başka bir yer • •
mi...r
ilk kez gittim,ve çokta memnun kaldım..
he...i
çokbaşaralılıbir cerrahsın burundan tekraraameliyat olmak istiyorum yanınıza gelicem melek zorba
Mehmet Özgür Avinçsal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Özgür Avinçsal, Kulak Burun Boğaz.
Mehmet Özgür Avinçsal adresi nerede?Mehmet Özgür Avinçsal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Manavkuyu Mahallesi 250. Sokak No:23 Bayraklı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Özgür Avinçsal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Özgür Avinçsal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Özgür Avinçsal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Özgür Avinçsal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Özgür Avinçsal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Özgür Avinçsal hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mehmet Özgür Avinçsal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 2 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Bayraklı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Bayraklı bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Bayraklı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Bayraklı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Bayraklı bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları