Uzm. Dr. Mehmet Sait İncebıyık

Göğüs Hastalıkları daha fazla

Kütahya 1 adres

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi, Kütahya

cok güler yuzlu bir insansınız insallah mesleginizde hastalarınızı iyi edersiniz mesleginizde basarılar ayrıca komik bir insansınız sizden memnunum :D

•  •

• K

çok iyi muayene ediyor çok memnunum kendisini çok seviyorum ve ayrıca çok iyi gülümser ve neşeli bir insan benim doktorum o ve de kendisine çok teşekkür ediyorum beni muayene edip iyi ettiği için

•  •