Merhaba, ben Dr. Mehmet Sarı. Tarsus ve Mersin bölgesinde, hem bir Aile Hekimi hem de Medikal Estetik alanındaki derin tecrübemle hastalarımıza hizmet vermekteyim. Meslek hayatım boyunca tıbbın iyileştirici gücünü, modern estetik dokunuşlarla birleştirerek bireyin hem içten hem dıştan iyi hissetmesini hedefledim.
Felsefem: Doğal Görünüm ve Yaşının En İyisi Olmak
Estetik uygulamalarda temel prensibim, kişinin doğal anatomisini bozmadan, "abartıdan uzak" ve doğal bir görünüm elde etmektir. Her hastanın benzersiz olduğuna inanıyor; dolgu, botoks, gençlik aşısı,altın iğne,medikal cilt bakımı ve mezoterapi gibi uygulamalarda "yaşının en iyisi olma" vizyonuyla kişiye özel protokoller hazırlıyorum.
Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu
Leke Tedavisi
Leke Tedavisi, Mezoterapi
Lipoliz
Mehmet Sarı
Masseter Botoksu (Çene Botoksu)
Medikal Estetik
Ödeme yöntemleri
- Nakit
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Mehmet Sarı adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Mehmet Sarı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Sarı, Sertifikalı Medikal Estetik. Size Mehmet Sarı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Hizmet, Botoks, Cilt Yenileme, Dolgu, Mezoterapi, Cilt Bakımı, Dudak Dolgusu, Yüz Dolgusu, PRP Saç Tedavisi, PRP Yüz Gençleştirme.
Mehmet Sarı adresi nerede?Mehmet Sarı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turan Caddesi Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Sarı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mehmet Sarı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mehmet Sarı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Sarı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Mehmet Sarı hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Sarı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Sarı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Sarı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Mehmet Sarı hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Sarı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.