Doç. Dr.
Konak 1 adres
Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43, Konak 35360
Görüşler
g....y
Melike Hocamız böyle şeylere önem vermez ama,bu platformda onun ne kadar değerli bir hekim oldugunu paylaşmam gerektiğini düşündüm..İzmir'in en başarılı göz doktoru bence..Hasta yoğunluğuna rağmen son derece hızlı ve dikkatli bir şekilde teşhis koyabilme yeteneğine ve tecrübesine sahiptir.Bir yakınımı muayene ederken daha hiçbir ileri görüntüleme tetkikleri yapılmadan ilk beş dakika içinde göz tüberkülozu teşhisi koymasına tanıklık ettim.Daha önce hiçbir doktorun fark etmediği bu hastalıktan uzun bir tedavi sonucu kurtulan yakınımın görme oranının iki hafta sonra yine hocamızın ekibi tarafından yapılacak olan ilerlemiş katarakt ameliyatından sonra artacağına inanıyoruz.Hastalık tabi ki hasar bıraktı..Ama fark edilmeseydi tamamen görme kaybı olabilirdi.Kendisine ve ekibine çok ediyoruz.
• İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
Melike Balıkoğlu Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melike Balıkoğlu Yılmaz, Göz Hastalıkları.
Melike Balıkoğlu Yılmaz adresi nerede?Melike Balıkoğlu Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melike Balıkoğlu Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melike Balıkoğlu Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Melike Balıkoğlu Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melike Balıkoğlu Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melike Balıkoğlu Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melike Balıkoğlu Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Melike Balıkoğlu Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.