- Okula Uyum Sorunları ,
Kayseri
Melike Gürbüz
Ç
ç....
Melike hanıma gelişimsel oyun grupları için ulaştım. Kendisi alanında çok donanımlı ve en önemlisi güler yüzlü be çok ilgili. İşini severek yapıyor. 24 -36 ay oyun grubu için oğlumu götürdüm öğretmenimi asla dilinden düşürmüyor ne zaman tekrar gideceğimizi soruyor bu eşimle beni çok mutlu ediyor melike hanım çocuklarımızı takip edip oyum sonlarında ebeveynlere detaylı bilgi veriyor çocuğun ihtiyaçlarına göre bireysel oyun desteği veriyor ve ev için ebeveynleri yönlendiriyor. Gönül rahatlığıyla çocuklarınızı emanet edebilirsiniz
Y
y....c
Çok ilgili,deneyimli,güler yüzlü,şefkatli bir uzman arıyorsanız o kesinlikle Melike hocamızdır.Anne şefkatiyle ilgilendi gerçekten .umutsuzca girdiğimiz klinikten şimdi yüzümüz gülerek ayrılıyoruz.Otizm belirtileri gösteren çocuğumuz kısa zamanda birçok olumlu gelişme gösterdi sizlerin sayesinde .iyi ki varsınız
sa...a
28 aylık oğlumun konuşma geriliği için başvurduğum harika insan. Altı aylık bir terapi ile oğlum şu an aktif sohbet edebilir halde. İletişimi ,yaklaşımı ,süreci yönetmesi ,sevecenliği ile her şeyiyle yanımızda olan öğretmenimiz. Oğlum severek gün sayarak gidiyor ders saatlerimize. Tereddüt etmeden başvurup bilgi alabilirsiniz. İyi ki varsınız Melike öğretmenimiz
bü...a
Melike hanımı sosyal medyadan takip ediyordum ve gelişimsel oyun grupları yaptığını gördüm. Kayıt açmasını büyük bir hevesle bekledim ve 8 ay boyunca çok severek çocuğumu götürdüm. Çocuğumla ilk ayrılığımız olacağı için bunu güvenli ellerde yapmak istedim ve tanıştığı andan itibaren oğlum arkasına bile bakmadan severek katılım gösterdi. Çocuğum sevgi dolu, donanımlı ve güvenli ellerde hem arkadaşlarıyla sosyalleşti hem gelişimini ilerletti. Oyun kurma, paylaşma, mahremiyet, sıra bekleme, küçük kas gelişimini desteklemek gibi bir çok konuda Melike hanımın ellerinde gelişti. Herkese mutlaka tavsiyemdir.
• Melike Gürbüz • Diğer •
Sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Otizm yönünden risk altında çocuğuma özel destek amaçlı başvurduk. Uzmanımız çok ilgili, donanımlı, güleryüzlü ve işinde gayet başarılı bir uzman. İşini severek yapması kendisine başvuran çocuklara sevgi ve şefkatle yaklaşması
Elbette tavsiye edeceğim• • •
T
t.....
Melike hanıma sosyal medya üzerinden ulaştık. Çocuğum dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğuna sahip. Yeni başlamamıza rağmen çok güzel gelişmeler yaşadık, kendisini arkadaşıma da tavsiye ettim.
Tanıdık vasıtasıyla ulaştık. Çocuğumuzun gelişimi ve motor becerilerinin iyileşmesi için başvurduk. Süreçten bir hayli verim aldık. Melike hanım güler yüzlü ve bilgiliydi. Tavsiye ederim.
Uzmana sosyal medyadan ulaştım. Çocuğum otizm bulguları taşıyordu ancak tanı konulmamıştı. Uzmanımızla 6 ay gibi bir sürede bulguları ortadan kaldırdık. Son psikiatri muayenemizde artık bulguların kalktığını oyun gruplarına hazır olduğunu öğrendik. Çok sevindik. İyi ki Melike hanım karşımıza çıkmış
K
k....
Melike Hanım'dan çok çok memnunum. Kendisi çok iyi bir insan aynı azmanda çok iyi bir psikolog. 3 haftadır tanışıyoruz kendisiyle çevremde çocuklarıyla ilgili görüşüp irtibata geçmek isteyenler var. Melike Hanım çok ilgili ve anlayışlı birisi. Seanslarımız sonra çocuğumda kısa sürede olumlu dönüşler aldım. Kendisinin nokta atışı yapması, çocuğumu çözümlemesi, beni yönlendirmesi gayet iyiydi. Olumlu etkiler aldım. Öğretmenleri de, bende çocuğumdan çok memnunuz.
K
k....
Melike Hanım'la görüşmeye başlayalı 1 ay oldu ve devam ediyoruz. Biz çok memnunuz. Kendisini tüm ebeveynlere tavsiye ediyorum. Çocuğum için kendisiyle görüşme sağlıyoruz. Görüşmelerimizden sonra gelişimine katkıda olduğunu görebiliyorum, farkındayım. Melike Hanım çok sevimli, ilgili, iyi bir çocuk gelişim uzmanı.
Melike Gürbüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melike Gürbüz, Çocuk Gelişimi. Size Melike Gürbüz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Melike Gürbüz adresi nerede?Melike Gürbüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melike Gürbüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melike Gürbüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melike Gürbüz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melike Gürbüz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melike Gürbüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melike Gürbüz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melike Gürbüz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melike Gürbüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Melike Gürbüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melike Gürbüz hangi sigortaları kabul ediyor?Melike Gürbüz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.