Ben Melike Küp.
İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Lisans bölümünden onur öğrencisi olarak mezun oldum.
Öğrencilik sürecimde; anaokulları, özel eğitim kurumları, sevgi evleri ve klinik ortamlarda staj yaparak ve aktif görev alarak farklı gelişim alanlarında kapsamlı deneyimler edindim.
Kısa süreli bakım merkezi deneyimimin ardından Psiko Atölyem bünyesinde danışan kabul etmeye başladım. Çalışmalarımda; çocuğu bir bütün olarak ele alan, aileyi sürece aktif şekilde dahil eden ve çocuğun bireysel ihtiyaçlarını merkeze alan bir yaklaşımı benimsiyorum.
Aynı zamanda çocukların beden farkındalıklarını, duygusal düzenleme becerilerini ve kendilerini ifade etme kapasitelerini desteklemek amacıyla çocuk yogası atölyeleri düzenlemekteyim.
Uygulayıcısı Olduğum Testler ve Aldığım Eğitimler
Hacettepe Gelişimsel Tarama Envanteri
GEÇDA
Ankara Gelişim Tarama Envanteri (AGTE)
Metropolitan Okula Uygunluk Testi
Gessell Gelişim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Otizme Erken Müdahale
Psiko Atölyem
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuklarda Öfke, Stres ve Korku Yönetimi
Cumhuriyet Mahallesi Çoruh Sokak No:38 Beykent, Beylikdüzü 34500
- Sigortası olan hastalar
s....k
Melike hocam gerçekten alanında çok uzman bir hoca. Gerek konuşması gerek bize olan ilgisi gerçekten şahaneydi. 4 yaşındaki oğlum için odaklanmayla ilgili problemleri vardı bu sebeple başvurduk. Sürecimiz devam etmesine rağmen güzel bir yol katettik. Hem evde verdiği etkinlikler hem seansta kullandığı teknikler bizim çok hoşumuza gitti. Kesinlikle tavsiye ediyorum iyi ki de yollarımız kesişmiş.
• Psiko Atölyem • Çocuk Gelişim Testi •
Melike Küp
Güzel yorumunuz için çok teşekkürler
Melike hocamızla gittiğimiz oyun grubunda tanışmak nasip oldu. Kendisi işini seven, severek , emek vererek yapan biri. 2 yaşındaki oğlumun etkinliklerde devamlılığı getirememesi, odaklanma ve sabırsızlığı ile ilgili destek almak istedik. Çocuğuma yaklaşımı çok sabırlı, sevgi dolu ve profesyoneldi. Hem çocuğumla kurduğu iletişim hemde bize yaptığı yönlendirmeler çok faydalı oldu.onun ilgisini yakalama şekli ve onunla kurduğu güven bağı bizim için çok önemliydi. Böyle ilgili ve işini severek yapan bir çocuk gelişimciyle karşılaştığımız için çok şanslıyız. Gönülden tavsiye ederim
• Psiko Atölyem • Randevu •
Melike Küp
Güzel yorumunuz için çok teşekkürler
Melike Küp isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melike Küp, Çocuk Gelişimi. Size Melike Küp tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Randevu, Burdon Dikkat Testi.
Melike Küp adresi nerede?Melike Küp şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Çoruh Sokak No:38 Beykent Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melike Küp isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Melike Küp uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Melike Küp isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melike Küp, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Melike Küp isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melike Küp tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Melike Küp hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Melike Küp hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melike Küp hangi sigortaları kabul ediyor?Melike Küp tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.