- Yas (Matem)
- Evlilik Sorunları
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
a....
Seanslarımız, kendimi daha iyi anlamam ve yaşamıma farklı bir bakış açısı kazandırmam için çok kıymetli oluyor. Yaklaşımınızın hem bilimsel temellere dayanması hem de içten bir destek barındırması bana büyük güven veriyor. Yönlendirmeleriniz sayesinde daha sağlıklı kararlar alabiliyor, kendime dair farkındalığımı artırabiliyorum. Her görüşmede hissettiğim güven ve açıklık, gelişim sürecime büyük katkı sağlıyor. Tüm bu yolculukta gösterdiğiniz özen ve profesyonel yaklaşımınız için minnettarım.
f....b
Kendimi çok rahat ifade edebildiğim ve çok iyi bir dinleyici kısa zamanda büyük yol aldık. Kişinin kendini açmasını çok güzel sağlıyor profesyonel bir yaklaşımı var. Tavsiyedir
C
ca....
Görüşmelerimiz boyunca gösterdiğiniz sabır, anlayış ve profesyonellik için minnettarım. Kendimi daha iyi tanımama ve hayatıma farklı bir bakış açısıyla yaklaşmama yardımcı oldunuz.
e....
Çok ilgili, anlayışlı ve profesyonel bir yaklaşımı var. Seanslar sırasında kendimi rahatça ifade edebildim ve yargılanmadan dinlendiğimi hissettim. Güven veren, sakin ve destekleyici bir iletişim tarzı sayesinde süreç benim için oldukça verimli geçti. Alanında gerçekten bilgili ve donanımlı bir uzman, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
gi...u
6 aydır devam eden görüşmelerimde sadece güvenli bir alan bulmakla kalmadım, aynı zamanda Bilişsel Davranışçı Terapi teknikleriyle kendime dair farkındalığım arttı. Düşüncelerimi sorgulamayı, daha gerçekçi bakış açıları geliştirmeyi ve kaygılarımı yönetmeyi öğrenmek benim için çok kıymetli bir deneyim oldu.
se...…
Yaklaşık 7 aydır Melike Hanım’la düzenli olarak görüşüyorum. Bu süreçte sadece yaşadığım sorunlara değil, o sorunların ardındaki daha derin sorgulamalara da yöneldik. Hayatımda ilk kez, ‘ben kimim, ne istiyorum, neye inanıyorum’ gibi sorulara alan açabildim. Seanslar bazen huzurlu, bazen zorlayıcı ama her zaman içten ve dürüst geçti. Anlam, yalnızlık, özgürlük gibi kavramlara farklı bir yerden bakmayı öğrendim. Kendimi yeniden kurduğum, daha sahici bir ilişki geliştirdiğim bir sürece dönüştü. Bu sadece terapi değil, kendi varoluşuma attığım ciddi bir adımdı.
L
l....m
Zihinsel yüklerin en ağırını taşıdığım bir dönemde, yolum sevgili psikoloğumla kesişti. Kendisinin sadece bilgisiyle değil, insanı anlamaya adanmış kalbiyle de ne kadar özel biri olduğunu ilk görüşmeden anladım.
Sorduğu her soru, verdiği her küçük rehberlik, beni kendime biraz daha yaklaştırdı. Yargılamadan dinlemesi, güven veren duruşu ve sessizliğin bile bir şifa yöntemi olduğunu bana göstermesi… Bunlar bir danışan olarak beni hem rahatlattı hem de dönüştürdü.
Zorlandığım anlarda beni yavaşlatan, hayatın karmaşasını sadeleştiren ve içimdeki sesi duymamı sağlayan bir eşlikçiydi. Sadece iyi bir uzman değil; aynı zamanda vicdanlı, samimi ve gerçek bir insan olarak da bana örnek oldu.
Hayatımın en karanlık zamanlarında ışık tutan bir isim oldu kendisi. İyileşmenin, cesaretin ve değişimin mümkün olduğunu gösterdiği için minnettarım.
Her danışanının aynı özenle karşılandığına eminim. İyi ki yollarımız kesişmiş. İyi ki varsınız.
• Melike Polat • Diğer •
İnsanı sadece dinlemekle kalmıyor, gerçekten anlıyor... Onunla konuşmak, karanlıkta kalmış bir odaya pencere açmak gibi.
• Melike Polat • Diğer •
Melike Polat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melike Polat, Psikoloji.
Melike Polat adresi nerede?Melike Polat adresini belirtmedi. Melike Polat yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Melike Polat adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melike Polat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melike Polat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melike Polat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melike Polat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melike Polat hangi dilleri konuşuyor?Melike Polat ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Melike Polat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melike Polat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melike Polat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melike Polat hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Melike Polat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.