Uzm.Dt. Melike Turgut Coşgun 2013 yılında Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 'nden mezun olmuştur. 2014 - 2017 yılları arasında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) alanında uzmanlığını tamamlamıştır. Melike Turgut Coşgun kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Mimar Sinan Mahallesi 1400. Sokak No: 4 Daire : 5, İzmir 35220

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Makaleler

Tüm süreçte gerekli açıklamaları ile ilgi alaka güzel yüz ile yanımızda oldu her şey planlandığı gibi gitti.

• Çocuk Diş Hekimi Uzmanı Melike Turgut Coşgun Muayenehanesi Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu  •

• D

Harika bir hekim özel gelişim gösteren 5 yaşında kızımın takibini yapıyor.hem yaklaşımı hem iletişimi hem tedavi süreci muazzam bir hekim.

• Ö

Tavsiye üzerine gittik. Asla pişman olmadık. Hayatınızda tanıyabileceğiniz en tatlı doktor diyebilirim. 4 yaşındaki doktor travması olan çocuğum için gittik. O kadar endişeliydim ki muayene aşaması nasıl olacak diye, yine kıyamet kopacak diye düşünürken muazzam bir ilgiyle öyle güzel muayene ettiki eşimle şok olduk. Sakin huzurla en önemlisi de güvenle. Kesinlikle çok güvenilir. Daha önce karşılaşmış olsaydık keşke (:

• H

Çocuklarla iletişimi son derece iyi bir hekim. Oğlum onun sayesinde çok rahat bir şekilde oturdu koltuğa. Gerek muayene esnasında gerek operasyon öncesi ve sonrasında detaylı açıklamaları ile çok iyi bir şekilde tamamlandı oğlumun tedavisi.

• Ç

Melike hanım çok tatlı işini layığıyla yapan bir doktor gerçekten aklımızda bir soru isareti kalmadan titizlikle halloldu dişlerimiz.

• M

Dr Melike Hanım, beklentilerimiz üzerinde bir yaklaşım ile 9 yaşındaki çocuğumuzu harika şekilde tedavi etti. Daha önce yaşadığımız acı tecrübelerimizden dolayı diş korkusu olan oğlumuz kanal tedavisi ve dolguyu neredeyse hissetmeden tedavi oldu. tek kelime ile mükemmel.

• P

7 yasinda dis tedavisiyle ilgili ciddi fobisi olan ogluma amputasyon yapti melike hanim öncesinde tatli tatli konusup ikna etti ve tedavimizi olumlu sekilde sonuclandirdi kendisine güler yüzü ve sabri için hayran kaldik

Melike doktorumuzu çok seviyoruz ilgili sevecen çocuklarla nasıl iletişime geçileceğini çok iyi biliyor. Kızım 2 yaşında ameliyata girerek ön dişlerine kaplama arka dişerine dolgu yapıldı. 6 yaşına girecek hiç sıkıntı olmadı bu ara zarfında arka dişlere çelik kaplama yaptırdık gayet memnunuz

• H

6 yaşındaki oğlumun aneztezi korkusu yüzünden daha önce başka yerlerde gerçekleştiremediğimiz kanal tedavisini Melike hanım sayesinde çözdük. Çocuğumun güvenini kazanarak mutlu bir şekilde ayrıldık.herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim …

• L

Melike Hanima rutin kontroller için birkaç defa gittik. Arka alt ve üst dişlerde çürük nedeniyle toplamda 8 adet dişe kaplama yaptırdık. Yarim günlük hastane sürecini sıkıntısız atlattık ve ertesi gün oğlum normal kreşe devam etti. Süreçteki iletişimi ve uzmanlığı bizi etkiledi