Çocuk

Melis Öztürk Çocuk Dil Konuşma Merkezi

31100. Sokak, Flex Ofis Kuzeykent Mahallesi, Yenişehir, Mersin 33110

• B

Terapi süreçlerimiz çok verimli ve iyi geçti çocuğum konuşmuyordu konuşmaya başladı anlaşılırlığı çok düşüktü artık anlaşılır iki ve üç kelimeli cümleler kuruyor

• Melis Öztürk Çocuk Dil Konuşma Merkezi Randevu  •

• G

Melis Öztürk Hocamızla başladığımız terapi süreci sayesinde bugün geldiğimiz nokta bizim için gerçekten çok kıymetli. Kızımın kelimeleri çok çok azdı.İkili cümle kuramiyordu.Şu an üç kelimeli cümleler kurabiliyor, kelime sayısı fark edilir derecede arttı ve kendini çok daha rahat ifade ediyor. İfade güçlüğünden kaynaklanan bağırma ve ağlamalar minimum seviyeye indi. Oyun oynama süresi uzadı, oyun kurma becerisi gelişti ve odaklanma süresi belirgin şekilde arttı.
    Bu süreçte hocamızın naif, sabırlı, anlayışlı ve son derece donanımlı yaklaşımı bizim için büyük bir şanstı. Eğitim süreci planlı, kaliteli ve tamamen çocuğumun ihtiyaçlarına yönelikti. Hem mesleki bilgisi hem de çocuklarla kurduğu sıcak iletişim gerçekten takdir edilmeye değer.
    Kendisine emekleri, sabrı ve katkıları için minnetarız. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Melis Öztürk Çocuk Dil Konuşma Merkezi Randevu  •

Dkt. Melis Öztürk

Çok teşekkür ederim sizi ve minnoşumu tanımak da benim için büyük bir şanstı, iyi ki varsınız