Bilişsel Davranışçı Terapi ,Cinsel Terapi , Çocuk Testleri , Kabul ve Adanmışlık Terapisi ,Çocuk Merkezli Oyun Terapisi ,Çözüm Odaklı Terapi uyguladığı ekollerdir .
Şuanda meslek hayatıma Tulipa Psikoloji’de çocuk,ergen,yetişkin alanlarında online ve yüz yüze danışmanlık vermekteyim.
Uygulayıcısı olduğum testler ;
*Good Enough Harris Bir İnsan Çiz Testi
*Ev Çizimleri Değerlendirilmesi
*Ağaç Resmî Çizimi Değerlendirilmesi
*Bağlanma Öykü Tamamlama Testi
Her bireyin biricikliğini kabul edip, insan ayrımı gözetmeksizin,saygı,güvenilirlik eşliğinde onların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaya özen göstermekteyim..
- Kekemelik
- Şişmanlık (Obezite)
- Unutkanlık
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Depresyon
- Sigortası olan hastalar
he...i
Melisa hanıma sosyal fobim için gittim. Hem yönergeler verdi hem de çok iyi dinledi. Fobim yavaş yavaş azalacak . Sürecimiz devam ediyor
d....b
Oğlumun okul fobisi için danışmanlık aldık . Rehber hocasının yönlendirmesi sonucunda Melisa hanım ile bir yola çıktık çocuğum okula giderken çok ağlıyordu hırçınlaşıyordu bırakmak istemiyordu beni . Şimdi ise rahatlıkla gidiyor.
g....ö
Melisa hanımdan online terapi alıyorum sağlık problemlerim olduğu için online seçeneği ile terapiye başladım . Yeme bozukluğum var terapiler ile şu an mevcut durumum daha iyi .
• Online Danışmanlık • •
Üniversite öğrencisiyim sosyal fobi yaşıyordum hem arkadaş ortamlarında hem sosyal ortamlarda aynı zamanda sunum ödev gibi durumlarda . Terapilere düzenli katılım sağladım süreçten memnunum hala devam ediyoruz.
a....s
Uzun ilişki sonrasında ayrılık kararı almıştım süreç benim için çok zor geçiyordu yeme problemleri uyku problemleri aynı zamanda duygusal anlamda bir çok alanda zorlanıyordumdum o yüzden Melisa hanımdan danışmanlık almaya karar verdim .Terapilerimizi sonlandırdık .Benliğimi bulmamda çok yardımcı oldu her alanda bana çok farklı bakış açısı kazandırdı şu an hayatıma ve çevreme daha sağlıklı bakabiliyorum
• Tulipa Psikoloji • Psikoloji Randevusu •
Depresyon sebebi ile danışmanlık almaya karar vermiştim seanslarımız devam ediyor kendisi ile iyi bir yol kat ettiğimize inanıyorum seans planlaması ve seans içerisindeki süreç bana çok iyi geldi
Ö
ö.....
Uzun bir süredir Melisa hanımla terapi sürecindeyiz ilk başlarda kendi tabu ve güvensizliğimden sorunlarımı açamamıştım ama şimdi bunun ne kadar yersiz olduğunu görüyorum size her konuda destek olacağından eminim
Ş
ş.....
5 yaşındaki kızımda gece alt ıslatması sonucu danışmanlık arayışındayken öneri ile Melisa hanımla bir sürece başladık . Alt ıslatmanın yanında tırnak yeme davranışı da var .Oyun terapisi ile ilerliyoruz .Seans dışında da ebeveyn görüşmelerinde nasıl ilerleyebiliriz ne yardımcı olur çocuğa nasıl yakalaşabiliriz kısmında da söylediklerini uyguluyoruz .Kendisi çocuklar alanına hakim bir psikolog
• başka bir yer • Diğer •
Melisa Hanım'a bu siteden ulaştım. Sınav kaygısı için başvurdum. Sınav esnasında yoğun anksiyete yaşıyordum bu yüzden de çoğu zaman başarısız oluyordum istediğim sonuçları alamıyordum .Kaygım ile baş etme kısmında çok faydası oldu memnunum sürecimiz devam ediyor.
• başka bir yer • Diğer •
e....t
5 yaşındaki kızımda gece alt ıslatması sonucu danışmanlık arayışındayken öneri ile Melisa hanımla bir sürece başladık . Alt ıslatmanın yanında tırnak yeme davranışı da var .Oyun terapisi ile ilerliyoruz .Seans dışında da ebeveyn görüşmelerinde nasıl ilerleyebiliriz ne yardımcı olur çocuğa nasıl yakalaşabiliriz kısmında da söylediklerini uyguluyoruz .Kendisi çocuklar alanında başarılı bir psikolog.
• Tulipa Psikoloji • Oyun Terapisi •
Melisa Tırman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melisa Tırman, Psikoloji.
Melisa Tırman adresi nerede?Melisa Tırman adresini belirtmedi. Melisa Tırman yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Melisa Tırman adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melisa Tırman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melisa Tırman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melisa Tırman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melisa Tırman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Melisa Tırman hangi dilleri konuşuyor?Melisa Tırman ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Melisa Tırman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melisa Tırman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melisa Tırman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melisa Tırman hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Melisa Tırman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melisa Tırman hangi sigortaları kabul ediyor?Melisa Tırman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.