İstanbul Medipol Üniversitesinden 2017 yılında mezun oldum. Aynı yıl çeşitli kurslara katıldım. 2018 yılında Almanya okulu olan İFAO enstitüsü kriterlerine uygun bir şekilde 5 yıllık Osteopati eğitimini tamamladım.
- Omuz Ağrısı
- Bel fıtığı
- Boyun Fıtığı
- Diz Ağrısı
- Ön Çapraz Bağ Kopması
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Fzt. Mervan Göner adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Mervan Göner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mervan Göner, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon.
Mervan Göner adresi nerede?Mervan Göner adresini belirtmedi. Mervan Göner yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Mervan Göner adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mervan Göner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mervan Göner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mervan Göner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mervan Göner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mervan Göner ile iletişime geçmenizi öneririz.