Op. Dr. Merve Dilara Öney

Çocuk Cerrahisi · Daha fazla

Sakarya 1 adres

Ben, çocuk cerrahisi alanında uzman bir hekimim. Çocuk cerrahisi; bebeklikten ergenliğe kadar çocuklarda görülen cerrahi hastalıkların tanı ve tedavisini kapsar. Bu alanda özellikle sünnet, kabızlık, idrar kaçırma ve idrar yollarıyla ilgili sorunlar, kasık fıtıkları, apandisit ve çocukluk çağı cerrahi acilleri üzerine çalışmaktayım.

Çocuklarla iletişimde sabırlı, ailelere ise yol gösterici bir yaklaşımı benimsiyorum. Amacım, hem çocukların tedavi süreçlerini en güvenli şekilde yürütmek hem de ailelerin endişelerini azaltmak.

Yurt içindeki eğitimlerimin yanı sıra, yurtdışında çocuk cerrahisi ve çocuk sağlığıyla ilgili çeşitli kurs ve eğitimlere katıldım. Bu sayede güncel ve modern tedavi yöntemlerini mesleki pratiğime entegre etmeye özen gösteriyorum.

Hastalarım tarafından sakin, güven veren ve açıklayıcı bir iletişim tarzına sahip olduğum söylenir. Benim için en değerli nokta; ailelerin sorularına net, anlaşılır ve doğru yanıtlar vererek güven duymalarını sağlamaktır.

Çocuğunuzun cerrahi tedavisinde güvenilir bir yol arkadaşı arıyorsanız, yanınızda olmaktan mutluluk duyarım.

Çocuk

Sakarya Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi

Sakarya

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Op. Dr. Merve Dilara Öney adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle