Dkt. Mervenur Ceylan Dil ve Konuşma Terapisi alanında eğitimini İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde tamamlamış olup, online danışmanlık deneyimine sahiptir. Uzman olarak danışanlarına dil ve konuşma terapisi desteği sunmaktadır.
- Çocukluk Çağı Apraksisi
- Artikülasyon Bozukluğu
- Selektif Mutizm
- Ses Bozuklukları
- Disleksi (Okuma Bozukluğu)
Gün Plaza, Hürriyet, İstasyon Cd. No:48 Kat:2, 39750 Lüleburgaz/Kırklareli, Lüleburgaz , Kırklareli 39750
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Gün Plaza, Hürriyet, İstasyon Cd. No:48 Kat:2, 39750 Lüleburgaz/Kırklareli, Kırklareli
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Yutma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
gö...e
Oğlumda bende Merve hanımın ilgisini bilgisini çok beğendik memnunuz tavsiye ediyorum
be...
3. Seansımızı tamamladık ikili cümle kuramayan kızım ikili cümleleri ifade etmeye çalışıyor. Çok memnunum
ne...y
Oğlumun kekemeliği için kendisine başvurduk. Bugün ilk seansımızdı. Konuyla ilgili yeterince bilgilendirildim. Oğlumda seanstan çıktıktan sonra anne kendimi daha iyi hissediyorum dedi. İlerleyen süreçte daha da iyi olacağına inanıyorum.
m....d
Merve hanım ile tanıştığımız için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Oğlumun konuşma gecikmesi yaşaması bizim için oldukça endişe verici bir durumdu. İlk görüşmemizden itibaren Merve hocamızın profesyonel yaklaşımı ve çocuğumla kurduğu samimi bağ bizi rahatlattı. Terapi sürecinde gösterdiği sabır ve özverisi gerçekten takdire şayan. Çocuğumun seviyesine inip, oyun temelli terapi yöntemleriyle onu motive etme konusundaki becerisi harika. Her seansın ardından bize verdiği ev çalışmaları ve öneriler sayesinde evde de süreci destekleyebildik.
Başlangıçta sadece birkaç kelime söyleyebilen çocuğumuz şimdi cümleler kurabiliyor, isteklerini net bir şekilde ifade edebiliyor. Özgüveni de ciddi anlamda arttı. Elinize sağlık hocam• Lina Klinik • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
ha...a
Çocuğumdaki kekemelik problemi için daha önce farklı bir terapistten dil terapisi almıştık ancak maalesef beklediğim sonuçları alamamıştım.Bu deneyimden sonra terapi almak konusunda tereddütlerim vardı. Merve hanım ile tanıştığımda ise tamamen farklı bir deneyim yaşadım. Merve Hanım'ın profesyonel yaklaşımı, sabırlı ve anlayışlı tutumu beni gerçekten çok etkiledi. Hem teknik bilgi birikimi hem de hastalarıyla kurduğu güven dolu iletişim sayesinde tedavi sürecimiz çok daha verimli geçiyor. Sonucun güzel olacağı konusunda şüphem yok.
• Lina Klinik • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
Mervenur Ceylan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mervenur Ceylan, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Mervenur Ceylan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Oyun Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi.
Mervenur Ceylan adresi nerede?Mervenur Ceylan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gün Plaza, Hürriyet, İstasyon Cd. No:48 Kat:2, 39750 Lüleburgaz/Kırklareli Kırklareli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mervenur Ceylan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mervenur Ceylan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mervenur Ceylan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mervenur Ceylan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Mervenur Ceylan hangi dilleri konuşuyor?Mervenur Ceylan ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Mervenur Ceylan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mervenur Ceylan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mervenur Ceylan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Mervenur Ceylan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mervenur Ceylan hangi sigortaları kabul ediyor?Mervenur Ceylan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.