Sahil Mah. Yılmaz Çebi Cad., Araklı, Trabzon 61700
s....a
Trabzon'da menopoz konusunda destek alabileceğim işinin ehli hastasının neye ihtiyacı var sorusunu çok güzel açıklayabilen iletişim kapısını sonuna kadar açabilen aynı zamanda fonksiyonel tıpla beraber hizmet sunabilen bir hekim ararken Dr Meryem DEMİRKIR hocamın bu konuda hizmet verdiğini duydum. Sayın hocam ilk günden itibaren titizlikle tüm tahlillerimi ve hikayemi (uykusuzluk,gerginlik,unutkanlık,sürekli erteleme,motivasyon kaybı gibi) dinleyerek notlarını aldı.Benim içinde notlar hazırladı,beni ne bekliyor ne hedefliyoruz tek tek açıkladı.Menopozdan dolayı enerji düşüklüğü uyku problemi ruhsal gerginlikler ilk 15 gün içinde hormonları kullanmam ile iyi bir duruma geldi.Bu tedavinin uykumun ve enerjim üzerindeki etkisini görmek beni çok mutlu etti. Erken menopoza giren biri olarak hormonların vücut için ne kadar önemli olduğunu aradaki farkı şimdiden görebiliyorum Meryem hocam sayesinde.Menopozunuzu doğru yönetmek isterseniz Doktor Meryem DEMİRKIR hocamı ziyaret edin derim.
• başka bir yer • Diğer •
Meryem Demirkır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meryem Demirkır, İç Hastalıkları.
Meryem Demirkır adresi nerede?Meryem Demirkır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sahil Mah. Yılmaz Çebi Cad. Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meryem Demirkır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meryem Demirkır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Meryem Demirkır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meryem Demirkır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meryem Demirkır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meryem Demirkır hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Meryem Demirkır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
- Trabzon bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Trabzon bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları