0850 333 0388 Ücret öğren

Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma terapisi lisans bölümünden mezun olmuştur. Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi yüksek lisans programını programını tamamlayarak “Uzman Dil ve Konuşma Terapisti” unvanını almıştır. Eğitimi boyunca çeşitli rehabilitasyon merkezlerinde, rehberlik ve araştırma merkezlerinde, VM Medical Park Florya Hastanesi'nde, ÜSESKOM Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Birimi'nde ve Üsküdar Üniversitesi NP Beyin Hastanesi'nde dil, konuşma, ses ve yutma bozuklukları alanında değerlendirme ve terapi süreçlerini gözlemiş ve çeşitli uygulamalar yapmıştır.

ALDIĞI EĞİTİMLER

• 2017,Kasım- ETEÇOM (Etkileşim Temelli Erken Çocuklukta Müdahale Programı) Kullanım Sertifikası
• 2017,Kasım- GOBDÖ-2-TV(Gilliam Otistik Bozukluk Derecelendirme Ölçeği-2-Türkçe Versiyonu) Kullanım Sertifikası
• 2018,Ekim: 9.Ulusal Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Kongresi: ‘Uygulamalı Ses Protezleri’ Kursu, Uzm. DKT Fatma Esen Aydınlı
• 2018,Ekim: 9.Ulusal Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Kongresi: ‘Velofarengeal Disfonksiyonda Konuşma Bozuklukları Açısından Ayırt Edici Değerlendirme, Müdahale ve Terapi Yaklaşımları’ Kursu, Maviş Emel Kulak Kayıkçı
• 2019, Hziran: DIR Floortime 101 (Temel İşlevsel Duygusal Gelişim Kapasitelerinin Geliştirilmesi, Uzm. DKT Egemen Nakışçı
• 2016,Haziran: 3.Uluslararası Disleksi Kongresi
• 2016,Nisan: Dünya Ses Günü Sempozyumu, Üsküdar Üniversitesi, İstanbul
• 2017,Nisan: Dünya Ses Günü Sempozyumu, Üsküdar Üniversitesi, İstanbul
• 2018,Ekim: 9. Ulusal Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Kongresi, Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Derneği
• 2018,Nisan: Dünya Ses Günü Sempozyumu, Marmara Üniversitesi, İstanbul
• 2019,Mayıs: X. Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi, Medipol Üniversitesi, DKTD

Yetişkin

• Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Harika kurum şartları

m....s

Sabırlı, ilgili ve alanında gerçekten uzman bir terapist. Çocuğumuz seanslara büyük bir istekle katıldı. Hem bize yol gösterdi hem de evde uygulayabileceğimiz öneriler sundu. Kısa sürede gözle görülür gelişmeler yaşadık. Kesinlikle tavsiye ederim.

al...n

İlk seanstan itibaren son derece ilgili, sabırlı ve profesyonel bir yaklaşım sergiledi. Süreci anlaşılır şekilde anlatarak güven verdi. Seansımız oldukça verimli geçti. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• I

i.....

Gayet ilgili ve başarılı çok faydalı oldu tavsiye ederim

s....ö

memnun kaldik tavsiye ederim,gayet ilgili davrandi

• F

f....b

alanında bir profesyonelle karşılaştık. davranış ve ilgisiyle bizi hayran bıraktı herkese tavsiye ederim

• G

İşinde başarılı ve fazlasıyla özverili bir insan gönül rahatlığı ile iletişime geçip yararlanmanızı tavsiye ederim, iyi ki varsınız Meryem hocam

• L

lü...

4.5 yaşındaki oğlumun yaklaşık 1.5 senedir geçmeyen bir kekemeliği vardı çok fazla yöntem denemiştik ama sonuç alamadık, sonunda Meryem hanımın özverili çabaları sayesinde büyük yol kat ettik ve artık kekemelik gibi bir derdimiz kalmadı.

• Uzm. Dkt. Meryem SAVRAN BİLEN Kekemelik Terapisi  •

Gerçekten işinin hakkını vererek ‘verimli bir şekilde’ çalışan çok güzel geri dönüşler aldığımız bir süreç yaşadık.İyi ki Balıkesir’desiniz hocam

• Z

ze...k

Çocuğumuzun otizm sürecindeki dil ve konuşma terapisi için kendisinden destek alıyoruz ve süreçten ailecek son derece memnunuz. Sadece mesleki bilgi ve tecrübesiyle değil; çocuğumuza olan sevecen, sabırlı ve doğru yaklaşımıyla da kalbimizi kazandı.
    ​Kısa sürede hem iletişim becerilerinde hem de dil gelişiminde gözle görülür, çok güzel ilerlemeler kaydetti. Bizim gibi bu süreçte olan ve güvenilir bir uzman arayan tüm ailelere kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Uzm. Dkt. Meryem SAVRAN BİLEN Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi  •

si...l

Meryem hanım ile oğlumun öğretmeni tavsiyesi ile tanıştım..İyi ki de tanımışım kendisini küçük bir dil bağı operasyonu sonrası oğlumun bir kaç harfinde yanlış söylem ve söyleyememe vardı hastane terapisti hayır yetersiz olmuş ameliyatı demesine rağmen Meryem hanım sayesinde oğlum çok yol katetti.. Şu an seanslarimiz hala devam ediyor az kaldı.Meryem Hanım'ın çocuklara karşı iletişimin den tutunda mutevaziligi ve işinin ehli oluşu önünde saygı ile eğiliyorum...Böyle işine aşık topluma ve çocuklarımıza ışık olan bu kutsal mesleğe sahip Meryem hanım i kutluyor başarılarının devamını diliyorum.. Çare aramak için dil terapisti Meryem Hanım'a yolu düşen olursa hiç tereddüt etmesin...