Bekirbey Mah. Tüfekçi Yusuf Bul. No : 98, Gaziantep 27400
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Y
y.....
Biz doktor beyi trafik kazasından sonra tanıdık . Acaba iyi ki de o kaza oldu da tanıştık mı desem bilemiyorum. Ama sürekli de şükrediyorum onu tanıdığımıza. Erkek kardeşim sara hastası sürekli nöbet geçiriyordu ve doktora da görünmek istemiyordu. o kaza sonrasında zorunlu göründü doktor beyle tanıştık ve o günden sonra verdiği tedavi sonucu nöbet geçirmedi. Biz onu tanıdığımza çok memnunuz.
*...
mesut beyi bingöl kiğı da piknik te aniden bir hastaya müdahalesi ile tesadüfen tanıdım mükemmel bir hastayı kurtarma çabası vardı hayran kaldım
Mesut Bulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mesut Bulut, Nöroloji.
Mesut Bulut adresi nerede?Mesut Bulut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bekirbey Mah. Tüfekçi Yusuf Bul. No : 98 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mesut Bulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mesut Bulut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mesut Bulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mesut Bulut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mesut Bulut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mesut Bulut hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mesut Bulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Nörologlar
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar