Ben Uzm. Dr. Mevsim Demir.
1987 yılında Iğdır’da doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi İstanbul ve Iğdır’da tamamladıktan sonra 2005–2011 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimimi aldım. Çocuklara olan ilgim ve bu alanda fark yaratma isteğimle 2014–2019 yılları arasında Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlık eğitimimi tamamladım.
Uzmanlık sürecim ve sonrasında Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Iğdır Devlet Hastanesi ve Özel Iğdır Medlife Hastanesi’nde görev yaparak farklı hasta gruplarıyla çalışma ve geniş klinik deneyim kazanma fırsatı buldum.
Hekimlik anlayışımda; çocuğu yalnızca hastalığıyla değil, ailesi ve yaşam koşullarıyla birlikte değerlendirmek, aileleri doğru ve anlaşılır şekilde bilgilendirmek ve koruyucu hekimliği merkeze almak ön plandadır. Her çocuğun ve her ailenin kendine özgü olduğunu biliyor, bu doğrultuda bireysel ve güvene dayalı bir yaklaşım benimsiyorum.
Edindiğim bilgi ve tecrübeyi daha sakin, daha yakın ve daha bütüncül bir ortamda sunabilmek amacıyla kendi muayenehanemi açtım. Burada amacım; çocukların sağlıklı büyüme ve gelişim süreçlerine eşlik etmek, ailelerin kendilerini güvende ve doğru bilgilendirilmiş hissetmelerini sağlamak.
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Astım
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Masajı Eğitimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Uzm. Dr. Mevsim Demir Muayenehanesi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Çocukta gelişimi izleme
Hürriyet Cad., Iğdır 76000
C
c.....
hastalarına yaklaşımı ilgisi ve detaylı muayene etmesi takdire şayan mevsim hocam
• Uzm. Dr. Mevsim Demir Muayenehanesi • Hasta çocuk muayenesi •
R
rü...n
Hocamızın ilgi ve alakası gerçekten çok iyiydi çocuğumuzla gayet iyi ilgilendi
• Uzm. Dr. Mevsim Demir Muayenehanesi • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu •
dg...d
Çok ilgili ve başarılı bir hekim. Çocuklarla iletişimi harika
Iğdır’da Mevsim Hoca olmasa güvenilecek bir tane daha Çocuk Doktoru bulmak sanırım imkansız olurdu.
Uzm. Dr. Mevsim Demir
Güveniniz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim, sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle.
f....k
Doktorumuz işinde iyi ve çocuklarla iletişimi harika
Uzm. Dr. Mevsim Demir
Nazik yorumunuz için çok teşekkür ederim, çocuklarla doğru iletişim benim için çok kıymetli.
ni...t
Doktor bilgili ve ilgili memnun kaldık alakasından; keşke imkanları el versede kendi radyoloji cihazları olsa daha mükemmel olur.
Uzm. Dr. Mevsim Demir
Değerli yorumunuz ve güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. İlgi ve bilgilendirmemizden memnun kalmanız bizim için çok kıymetli. Görüntüleme ihtiyaçlarında hastalarımızı en doğru ve güvenilir merkezlere yönlendirmeyi önceliyoruz. İmkânlar geliştikçe hizmetlerimizi daha da genişletmeyi hedefliyoruz. Sağlıklı günler dilerim.
Mevsim Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mevsim Demir, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Mevsim Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Randevu, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Büyüme Hormonu Testi, Crp(C-Reaktif Protein Testi), Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Yenidoğan Takibi, Çocukta gelişimi izleme.
Mevsim Demir adresi nerede?Mevsim Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hürriyet Cad. Iğdır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mevsim Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mevsim Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mevsim Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mevsim Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Mevsim Demir hangi dilleri konuşuyor?Mevsim Demir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mevsim Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mevsim Demir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mevsim Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Mevsim Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.