Merhaba, ben Mine.
Dil ve konuşma terapisti olarak çocukların iletişim becerilerini desteklemek için çalışıyorum. Her çocuğun kendine özgü gelişim yolculuğuna bireysel ihtiyaçlarına uygun terapi yaklaşımlarıyla eşlik ediyor; oyun temelli, etkileşim odaklı ve aile katılımını önemseyen bir terapi süreci yürütüyorum.
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Yutma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
Ana Sigorta
Görüşler
Ş
ş.....
Mine hocadan yaklaşık 2 yıldır oğlum Hamza ders alıyor. Enerji azmi sabrı harika. Güzel yol alıyoruz. Kelime ciktilarimiz var inşaallah tam konuşmada gelecek buna olan inancımızı hiç kaybetmedik. Pozitif bir öğretmen. Aileyi suçlamak yada endişeye itmek yerine birlikte çözüm bulmaya çalışıyor. Yeni işhayatinda da Yolu açık olsun. Minik yüreklere dokunacagindan eminiz...
• başka bir yer • Diğer •
Dkt. Mine Solak
Çok teşekkür ederim çok incesiniz
e....k
Oğlumun bazı harfleri söyleyememesi nedeniyle konuşması çoğu kişi tarafından anlaşılmıyordu. Bu durum hem özgüvenini etkiliyordu hem de okulda zorlanmasına neden oluyordu. Mine hocayla çalışmaya başladıktan sonra sesleri çok daha doğru üretmeye başladı. Artık kendini daha rahat ifade ediyor ve çevresindekiler onu anlayabiliyor. İyi ki yollarımız kesişmiş
Z
z.....
Çocuğumda konuşma geriliği vardı. 3,5 yaşında olmasına rağmen hâlâ tek kelimelerle iletişim kuruyordu ve yaşıtlarının oldukça gerisindeydik. Mine hocayla başladığımız süreçte önce göz teması ve iletişim arttı, ardından iki kelimeli cümleler kurmaya başladı. Şimdi üç kelimeli cümlelere geçiyoruz. Süreçteki ilgisi ve yönlendirmeleri bizim için çok kıymetli oldu.
• Dil ve Konuma Terapisti Mine Solak • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
Çok ilgiliydi kızım çok sevdi. Neşeli ve sempatikti.çıkaramadığı harfler vardı çıkarmaya başladı kelimeleri çok daha anlaşılır söylemeye başladı.
Dkt. Mine Solak
Teşekkür ederim yorumunuz için
i...
4 yaşındaki oğlum sadece bizim anlayabildiğimiz şekilde konuşuyordu. Çoğu kelimeyi eksik söylüyor, yabancılar ne dediğini anlayamıyordu. Derslere başladığımızdan beri konuşması inanılmaz derecede netleşti. Artık öğretmeni ve arkadaşları da onu rahatlıkla anlayabiliyor. Herkese tavsiye ederim
d...
Çocuğumda konuşma geriliği vardı. 3,5 yaşında olmasına rağmen hâlâ tek kelimelerle iletişim kuruyordu ve yaşıtlarının oldukça gerisindeydik. Mine Hocayla başladığımız süreçte önce göz teması ve iletişim arttı, ardından iki kelimeli cümleler kurmaya başladı. Şimdi üç kelimeli cümlelere geçiyoruz. Süreçteki ilgisi ve yönlendirmeleri bizim için çok kıymetli oldu.
d...
Kızım otizm tanılı ve iletişim kurmakta çok zorlanıyordu. Floortime terapisi aldık. İsmiyle dönmemesi, ortak dikkatinin çok kısa olması bizi çok endişelendiriyordu. Hocamızın yaklaşımı sayesinde önce bizimle daha uzun süre etkileşimde kalmaya başladı, sonra jestleri ve sesleri arttı. Şimdi ihtiyaçlarını göstermenin yanında bazı kelimeleri de kullanabiliyor. Bizim için çok değerli bir gelişim süreci oldu.
Ş
ş...
Çocuğum kekemelik nedeniyle konuşurken çok zorlanıyordu ve artık konuşmaktan kaçınmaya başlamıştı. Mine Hocayla birlikte sadece konuşması değil, kaygısı da çok değişti. Şu an daha rahat iletişim kuruyor, konuşurken kendine güveni arttı. Süreci hem çocuk hem aile açısından çok güzel yönetiyor.
d...
Arkadaş önerisiyle Mine Hoca'ya ulaştım. Mine Hoca'ya çocuğumu götürüyorum, bazı sesleri söylemiyordu; o yüzden kimse dediği kelimeyi anlamıyordu. Onlar üzerine çalışıyorlar, şimdi anlaşılması arttı, çevremizdeki kişiler anlamaya başladı. Eğitim başladığı ilk zamanla şu an arasında çok fark var. Şahsen ben çok memnun kaldım. Götürmek isteyen herkese de şiddetle tavsiye ederim.
d...
Çocuğumun dikkat süresi çok kısaydı ve oyun kurmakta zorlanıyordu, oyuncaklarla hiç oynamıyordu. Bu yüzden dil gelişimi de ilerlemiyordu. Seanslara başladıktan sonra önce oyun becerileri gelişti, sonra sorulara cevap vermeye ve kısa cümleler kurmaya başladı. Seansa koşarak gitmesi bile bizim için her şeyi anlatıyor.
Gerçekten memnunuz, herkese tavsiye ediyorum.• • •
Mine Solak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mine Solak, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Mine Solak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi.
Mine Solak adresi nerede?Mine Solak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ülkeli Sokak Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mine Solak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mine Solak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mine Solak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mine Solak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mine Solak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mine Solak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mine Solak hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Mine Solak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mine Solak hangi sigortaları kabul ediyor?Mine Solak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade), Ana Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.