Merhaba ben Mine Soylu; Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında hizmet vermekteyim. Danışanlarımı kendi merkezimde görmekteyim.
- Bel fıtığı
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Merkez Mah. Kervan Official Kat:7 No:32, Mezitli
Fzt. Mine Soylu
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
a...
Mine Hocam'ı sosyal medyada gördüm. Seanslarını ve konu anlatımı bilinçli yaptığını fark ettim. Boyun, bel ve sırt ağrısı, diş sıkma rahatsızlıklarım için Gaziantep'ten geldim ve seanslarını yaptı. Aldığım seanslardan memnunum ve seans sonrası önerdikleri hareketleri de yapıyorum, rahatım. Mine Hocam'ı tavsiye ederim.
Fzt. Mine Soylu
Memnuniyetiniz bizim için çok kıymetli teşekkürler
Mine Soylu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mine Soylu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Mine Soylu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu.
Mine Soylu adresi nerede?Mine Soylu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mah. Kervan Official Kat:7 No:32 Mezitli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mine Soylu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mine Soylu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mine Soylu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mine Soylu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mine Soylu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mine Soylu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mine Soylu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Mezitli civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar