Dkt. Miyase Tek Biru Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden mezun olmuştur. Eğitim süreci içerisinde çeşitli özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, klinik ve Biruni Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi kliniğinde gözlem ve uygulama imkanları bulunmuştur. Mezun olmadan ve mezun olduktan sonra çeşitli eğitimlere katılarak kendimi geliştirmeyi ve danışanlarıma daha iyi bir hizmet sunmayı hedeflemektedir.
- Artikülasyon Bozukluğu
Konuşma Terapisi
Fevzi Çakmak Sokak, Mersin 33770
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dkt. Miyase Tek adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Miyase Tek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Miyase Tek, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Miyase Tek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Konuşma Terapisi, Dil Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi.
Miyase Tek adresi nerede?Miyase Tek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Sokak Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Miyase Tek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Miyase Tek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Miyase Tek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Miyase Tek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Miyase Tek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Miyase Tek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Miyase Tek ile iletişime geçmenizi öneririz.