0850 333 0388 Ücret öğren

Genel cerrahinin tüm alanlarında güncel kılavuzlara dayanan, güvenli ve kişiye özel tedaviler sunuyorum. Özellikle proktoloji alanındaki deneyimim sayesinde hemoroid, anal fissür, fistül ve diğer anorektal hastalıkların tanı ve tedavisini kendi kliniğimde modern, konforu artıran yöntemlerle gerçekleştiriyorum.

Her hastayı bütüncül bir bakış açısıyla değerlendirip; doğru teşhis, etkin tedavi ve güven veren bir iletişimi temel almayı önemsiyorum.

Yetişkin

Genel Cerrahi Randevusu

Röportaj

Muhammed Doğangün
Op. Dr. Muhammed DOĞANGÜN

Arabacıalanı Mh. Mehmet Akif Ersoy Cd. Erva ofis Kat:1 Daire No:103, Arabacıalanı Mh. Mehmet Akif Ersoy Cd. Erva ofis, Serdivan , Sakarya 54050

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım
  • F

Gerçekten çok bilgili ve donanımlı bir insan. Muayenehanesine korkarak gittim fakat o bunu farkedip içimi rahatlatmaya çalıştı gerekli bilgileri çok sakince anlattı

• H

Uzun yıllardır yaşadığım ve ne yazık ki birçok doktordan net bir çözüm bulamadığım rahatsızlığıma, Muhammet Bey sayesinde çok daha ılımlı ve güvenli bir bakış açısıyla yaklaşabildim.

Klasik hastane ortamlarında çoğu zaman kendinizi ifade etmekte zorlanırken, Muhammet Bey’in kliniğinde bunun tam tersini yaşadım. Yaklaşık 40 dakika boyunca, adeta bir ders anlatır gibi sabırla, görsellerle ve detaylı açıklamalarla hastalığımı anlamamı sağladı.

Kliniğe ilk girdiğimde oldukça tedirgindim; ancak süreç boyunca sergilediği yaklaşım sayesinde çıkarken kendimi çok daha rahat ve güvende hissettim. Sıkılmadan, defalarca sorularımı yanıtlaması ve doğru tedaviye yönlendirmesi benim için çok kıymetliydi.

• Op. Dr. Muhammed DOĞANGÜN Diğer  •

• M

Devlet hastanesinde iken annemin zor bir safra kesesi ameliyatını yapmıştı çok şükür annem sağlığına kavuştu Allah razı olsun hocamdan geçenlerde kendime küçük bir cerrahi operasyon için doktor araştırırken karşıma çıktı kendi muayenehanesini açmış her zamanki gibi güler güzü ve ilgisi ile karşıladı Allah muvaffak etsin bizim ailecek cerrahide ilk tercih edeceğimiz doktordur kendisi.

• Op. Dr. Muhammed DOĞANGÜN Randevu  •

• Ö

Anal fissür tanı ve tedavisi için gerçekleştirdiği muayenede göstermiş olduğu ilgi ve detaylı açıklamalarla Hastalığın oluşum sürecini ve tedavi yöntemlerini anlaşılır bir şekilde aktardı kafamdaki soru işaretlerini ve içimdeki korkuları giderdi.

Güven verici tavrı ve profesyonel bilgilendirme sayesinde tedavi sürecine daha rahat ve bilinçli bir şekilde adım atabiliyorum. Muhammed bey’in gösterdiği özen ve samimiyet için minnettarım.

Op. Dr. Muhammed Doğangün

Çok geçmiş olsun , bizlerde sizin tedaviye olan uyumunuz , gayretiniz için size minnettarız , sağlık dolu günler diliyorum

• I

Sayın Dr.Muhammet Dogangun uzun süre çare aradığımız hemorroid sorunumuzu doğru teşhis ve tedavi ile kisa sürede giderdi. Kendisine minnettarız.

• Op. Dr. Muhammed DOĞANGÜN Normal Randevu  •

Op. Dr. Muhammed Doğangün

Çok geçmiş olsun , sorununuza çare olabilmek , sizlerin iyi olduğunu bilmekten ötürü son derece mutluluk duyuyorum, sağlıklı günler diliyorum

• I

Muhammed Bey’e tavsiye üzerine hemoroid rahatsızlığımdan dolayı başvurdum. Tedavi sürecimden çok memnunum, diğer hastalara da tavsiye ederim.

Op. Dr. Muhammed Doğangün

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Operasyon sürecinizin başarılı geçmesi ve sağlığınızın iyiye gitmesi bizi çok mutlu etti. Tavsiyeleriniz için ayrıca minnettarız, sağlıklı günler dileriz.

• M

Hemoroid sorunum vardı. Doktor Bey ile görüşmemde son derece tatmin edici bilgilendirme yapıldı ve tedaviye başlandı. Doktor Bey’in ellerine sağlık; çok başarılı bir operasyon oldu. Şu anda çok iyi gidiyor. Çevremdeki dostlarıma da tavsiye ediyorum.

Op. Dr. Muhammed Doğangün

Çok geçmiş olsun, iyi olmanız bizim için en önemli ve en kıymetli his, sağlıklı günler diliyoruz

• H

Ben Doktor Bey'i bir haber vasıtasıyla gördüm, araştırdım ve kendisine randevu alıp gittim. Hemoroid tedavisi için gittim; doktorun yaklaşımından, güler yüzünden ve samimiyetinden çok memnun kaldım. Tekrar gideceğim.

Op. Dr. Muhammed Doğangün

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Yaklaşımımızdan ve tedavi sürecinizden memnun kalmanız bizi çok mutlu etti. Sağlığınızın iyiye gitmesini diliyor, tekrar görüşmekten memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz.

• H

Muhammed hocam 02.12.2025 tarihinde göbek fıtığı ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyat sürecinde ve ameliyat sonraki süreçte bizimle çok ilgilendi ve iletişim halindeydi. Muhammed hocam daha önceki ameliyat sürecinde de bizimle ilgilendi güler yüzlü ve ilgiliydi.

Op. Dr. Muhammed Doğangün

Çok büyük geçmiş olsun, bizim tek önceliğimiz sizlerin iyileşmesine her zaman en özel katkıyı sağlamak, sağlıklı günler diliyorum

• B

Muhammed hocam hasta odaklı yaklaşımı ile güven ve rahatlık hissi veren değerli bir Genel Cerrah ve proktoloji uzmanıdır. Yapmış olduğu köpük tedavisi ile ilk günlerden itibaren rahatlık sağladım.

• Op. Dr. Muhammed DOĞANGÜN Anorektal Bölge Cerrahisi  •

Op. Dr. Muhammed Doğangün

Çok geçmiş olsun , bizleri en çok mutlu eden; sizlerin en kısa ve kompleks olmayan tedavi yöntemleri ile iyi olup normal hayatınıza devam etmeniz , sağlıcakla kalınız