1989 Şanlıurfa doğumluyum. 2017'de Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 2024 yılında Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı'ndan ortodonti uzmanlığımı aldım. Halen Şanlıurfa'da özel klinisyen olarak hizmet vermekteyim.
- Diş Çapraşıklığı
- Dudak - Damak Yarıkları
- Çene Problemleri
- Gömülü Dişler
- Çarpık Diş
Yenişehir, Şanlıurfa
Nevadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Ortodontik Tedavi
Panoramik Röntgen
Sabit Ortodontik Tedavi
Detay Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Refahiye mah. Prof. Abdulkadir Karahan cad. Bahar Apt. No:11 / 1, Haliliye, Şanlıurfa 63000
- Sigortası olan hastalar
Yenişehir, Viranşehir , Şanlıurfa 63700
Z
z.....
Diastema şikayetiyle randevu almıştım. Daha önce birkaç klinikte daha muayene olmuştum ve orada tedavi sureciyle ilgili çok kararsız ve farklı tedavi yöntemleri önerdiler diş teli veya plak tedavisi görmeyi umuyorken. Dişi çekip yerine implant yapmayı , çekip köprü yapmayı, boşluğa artı bir diş eklemek gibi çok farklı çözümler sundular bunlar tabi aklıma yatmadı. Sağlam dişlerimden olmak istemiyordum. Muhammet bey kısa bir muayeneyle birlikte daha önceki hekimlerin dediği gibi implant ve köprü gibi kendileri için hızlı çözümleri onermek yerine sağlam dişlerimden olmadan tel tedavisiyle sorunun çözüleceğini ifade etti hemen tel tedavisine başladık üst çeneye ağrısız çok pratik şekilde takıldı alt çene içinde sonraki muayeneyi bekliyorum inşallah sonucuda güzel olacak.
• Detay Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Teli Tedavisi •
Muhammet Dişli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammet Dişli, Ortodonti. Size Muhammet Dişli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Diş Çekimi, Kemik Grefti, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Kanal Tedavisi, Diş Teli Tedavisi, Ortodontik Tedavi.
Muhammet Dişli adresi nerede?Muhammet Dişli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Refahiye mah. Prof. Abdulkadir Karahan cad. Bahar Apt. No:11 / 1 Şanlıurfa
- Yenişehir Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammet Dişli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammet Dişli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammet Dişli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammet Dişli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Muhammet Dişli hangi dilleri konuşuyor?Muhammet Dişli ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Muhammet Dişli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammet Dişli tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muhammet Dişli hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Muhammet Dişli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Muhammet Dişli hangi sigortaları kabul ediyor?Muhammet Dişli tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.