Doç. Dr. Muhsin Elmas, Nişantaşı'nda kliniğinde hizmet vermektedir.
Halaskargazi, Rumeli cad. No:71 K:8, Şişli, İstanbul
- Sigortası olan hastalar
Tıbbi Genetik Randevusu
Halaskargazi, Rumeli cad. No:71 K:8, İstanbul
MedicalPort Nişantaşı
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
g.....
Tup bebekten once genetik tum testlerim yapıldı ve sonucunu hocamız oyle hızlı, anlasilir bir sekilde bize anlattı ki. Gonlumuz rahat ttansfer surecine girdik. Afyon devlet hastanesinde iken biz muayene icin gorustuk ancak suan kendisi medipol bagcilar hastahanesime geldi.
• başka bir yer • Diğer •
Muhsin Elmas isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhsin Elmas, Tıbbi Genetik. Size Muhsin Elmas tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tıbbi Genetik Randevusu.
Muhsin Elmas adresi nerede?Muhsin Elmas şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halaskargazi, Rumeli cad. No:71 K:8 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhsin Elmas isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhsin Elmas online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhsin Elmas isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhsin Elmas, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Muhsin Elmas hangi dilleri konuşuyor?Muhsin Elmas ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Muhsin Elmas isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhsin Elmas tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muhsin Elmas hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Muhsin Elmas hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Muhsin Elmas hangi sigortaları kabul ediyor?Muhsin Elmas tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Yakınlardaki Genetik Uzmanları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genetik Uzmanları