Adnan Menderes Mahallesi,Adnan Menderes Caddesi(Park 328 Avm Yanı),Akçim İş Merkezi,Kat:1 No:14, Osmaniye Merkez, Osmaniye
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
si...
Rinit alerji tedavisinden çok memnun kaldım..6 yıldır aynı hekime gidiyorum
• Op. Dr. Murat Doğrusöz Muayenehanesi • Diğer •
Murat Doğrusöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Doğrusöz, Kulak Burun Boğaz.
Murat Doğrusöz adresi nerede?Murat Doğrusöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Menderes Mahallesi,Adnan Menderes Caddesi(Park 328 Avm Yanı),Akçim İş Merkezi,Kat:1 No:14 Osmaniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Doğrusöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Doğrusöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Doğrusöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Doğrusöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Doğrusöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Doğrusöz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Murat Doğrusöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Osmaniye civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar