- Kalp Sıkışması
- Kalp Yetmezliği
- Aort Kapağı Hastalıkları
Kışla Mahallesi Dr. Mithat Özsan Bulvarı No:1, Yüreğir 01370
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
ku...0
Murat bey le babamın kalp krizinde tanıştık iyiki tanışmışız bu kadar mükemmel bir insan olduğunu öğrendik elinize sağlık artık güvenellerdeyiz
C
ce...ş
İstanbul hastahanesin de murat Gençaslan çok iyi bir kardiyoloji doktorudur ben orada tedavime devam ettim çok memnun kaldım doktordan herkese tavsiye ederim
Murat Gençaslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Gençaslan, Kardiyoloji.
Murat Gençaslan adresi nerede?Murat Gençaslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla Mahallesi Dr. Mithat Özsan Bulvarı No:1 Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Gençaslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Gençaslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Gençaslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Gençaslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Gençaslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Gençaslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Murat Gençaslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yüreğir civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar