Tıbbi Genetik Randevusu
Üreme Genetiği
33184. Sokak, No:2, Mezitli , Mersin 33330
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Murat Kara adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Murat Kara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Kara, Tıbbi Genetik. Size Murat Kara tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tıbbi Genetik Randevusu, Gebelikte Genetik Tarama, Üreme Genetiği, Genetik Danışmanlık, Genetik Hastalıklar, Preimplantasyon Genetik Tanı PGT, Lösemi, Hcv(Pcr(Polimeraz Zincirleme Tepkimesi)).
Murat Kara adresi nerede?Murat Kara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 33184. Sokak Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Kara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Kara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Kara isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Kara, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Murat Kara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Kara bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Kara ile iletişime geçmenizi öneririz.