Kültür Mah. Gümüşdere Cad. Ömür Sk, Nilüfer, Bursa 16110
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
K
ke...
Sayın hocam Mustafa Aslier ve ekibi,
Büyük tecrübeye sahip ve en önemli noktaları fark etme konusunda çok güçlü bir bakışa sahip bir doktor. İlk andan itibaren kendimi onun yanında çok güvende hissettim. Yaptığı değerlendirmeler son derece isabetliydi – tahmin ettiği şeyler gerçekten de doğru çıktı. Onun sayesinde bana çok ağır bir ameliyat bile gerekmeden çözüm bulundu. Yoksa Almanya’da gırtlağım tamamen alınacaktı.
Özellikle kulak-burun-boğaz onkolojisi alanında herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.“
• Bursa Uludağ Üniversitesi Nilüfer Belediyesi Kültür Halk Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Merkezi • Diğer •
Mustafa Aslıer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Aslıer, Kulak Burun Boğaz.
Mustafa Aslıer adresi nerede?Mustafa Aslıer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mah. Gümüşdere Cad. Ömür Sk Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Aslıer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Aslıer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Aslıer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Aslıer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Aslıer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Aslıer hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mustafa Aslıer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları