- Nörojen Mesane ,
- Prostat Büyümesi ,
- Hidronefroz (Böbrek Büyümesi) ,
- Üriner Enfeksiyon ,
- Çiş Kaçırma Problemi ,
Merkez, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Blv, Onikişubat/Kahramanmaraş, Kahramanmaraş 46050
- Sigortası olan hastalar
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
Üretroplasti
ha...r
Doktorumun ilgisi, gerekli açıklamaları beni tatmin etmiştir.
• HG Hospital • Üroloji Randevusu •
Y
yu...f
Ben daha önceden idrar yolları darlığından bir defa kapalı ameliyat oldum tekrar nüks etti Mustafa EREN e gittim 2 defa beni kapalı ameliyat yaptı ama maalesef tekrar nüks etti
• Özel Sular Vatan Hastanesi • Ürografi •
s....y
Babam tek böbrek hastasıydı , böbreğindeki taşı kahramanmaraşta kime gitsem çıkaramayız tehlikeli dediler , bir yakınımın tavsiyesiyle hemen Mustafa Eren hocamıza ulaştık. Allah kendisinden razı olsun babamın tek böbreğindeki 3 cm taşı çıkardı.
• başka bir yer • Diğer •
g ...g
Doktorumuz Mustafa Eren bey'e çok teşekkür ederiz öncelikle. Bizim 4 yıldır çocuğumuz olmuyordu varikosel sebebiyle Eşimi 2.5 ay önce amaliyata aldı ve 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederiz, iyiki sizi seçmişiz
• Özel Sular Vatan Hastanesi • Diğer •
to...4
Ben 3 gun once kasigimda kist vardi kisttim cok buyumus amaliyat olmam gerekiyordu 1hafta boyunca necip fazila gittim beni amaliyat etmeyip hep gecistiler bende vatan hastanesindeki mustafa eren hocanin yanina gittim allahim razi olsun cok degerli bir doktor guler yuzlu iyi bir insan
• Özel Sular Vatan Hastanesi • •
mu...a
defalarca gittim . sistit deyip antibiyotik yazarak gönderdi , 1,5 sene sonra prostatit olduğumu öğrendim . zaman kaybı tamamen
• Özel Sular Vatan Hastanesi • idrarda yanma bel ağrsı •
Mustafa Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Eren, Üroloji. Size Mustafa Eren tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Üroloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
Mustafa Eren adresi nerede?Mustafa Eren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Blv, Onikişubat/Kahramanmaraş Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Eren isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Eren, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Eren hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Eren ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Eren tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Eren hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Mustafa Eren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Eren hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Eren tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.