Op. Dr. Mustafa Eren

Üroloji daha fazla

Kahramanmaraş 1 adres

1977 yılında Malatya’da doğan Op. Dr. Mustafa Eren, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde üroloji uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Meslek hayatı boyunca çeşitli kamu ve özel sağlık kurumlarında görev yapmış olan Dr. Eren, şu an HG Hospital'de hastalarına hizmet vermektedir. Hasta odaklı yaklaşımı ve başarılı operasyonlarıyla tanınan Dr. Eren, en yeni tedavi yöntemlerini ve teknolojileri tedavi süreçlerine entegre etmeyi ilke edinmiştir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

HG Hospital

Merkez, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Blv, Onikişubat/Kahramanmaraş, Kahramanmaraş 46050

• Sigortası olan hastalar

Üroloji Randevusu

• H

Doktorumun ilgisi, gerekli açıklamaları beni tatmin etmiştir.

• HG Hospital Üroloji Randevusu  •

• Y

Ben daha önceden idrar yolları darlığından bir defa kapalı ameliyat oldum tekrar nüks etti Mustafa EREN e gittim 2 defa beni kapalı ameliyat yaptı ama maalesef tekrar nüks etti

• Özel Sular Vatan Hastanesi Ürografi  •

Babam tek böbrek hastasıydı , böbreğindeki taşı kahramanmaraşta kime gitsem çıkaramayız tehlikeli dediler , bir yakınımın tavsiyesiyle hemen Mustafa Eren hocamıza ulaştık. Allah kendisinden razı olsun babamın tek böbreğindeki 3 cm taşı çıkardı.

• başka bir yer Diğer  •

• G

Doktorumuz Mustafa Eren bey'e çok teşekkür ederiz öncelikle. Bizim 4 yıldır çocuğumuz olmuyordu varikosel sebebiyle Eşimi 2.5 ay önce amaliyata aldı ve 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederiz, iyiki sizi seçmişiz

• Özel Sular Vatan Hastanesi Diğer  •

• T

Ben 3 gun once kasigimda kist vardi kisttim cok buyumus amaliyat olmam gerekiyordu 1hafta boyunca necip fazila gittim beni amaliyat etmeyip hep gecistiler bende vatan hastanesindeki mustafa eren hocanin yanina gittim allahim razi olsun cok degerli bir doktor guler yuzlu iyi bir insan

• Özel Sular Vatan Hastanesi  •

defalarca gittim . sistit deyip antibiyotik yazarak gönderdi , 1,5 sene sonra prostatit olduğumu öğrendim . zaman kaybı tamamen

• Özel Sular Vatan Hastanesi idrarda yanma bel ağrsı  •