Uzm.Dr. Mustafa Gençoğlu, Gözde Akademi Hastanesi'nde sağlık hizmeti vermektedir.
- Kabakulak
- Kusma
- Mide-Bağırsak Enfeksiyonları
- Erken Ergenlik Problemi
- Enfeksiyonlu Yara
Malatya
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
ro...n
Evimize yakın oldugu için gitmiştik ve çocuklara olan sevgisi, ilgisi ve bilgisini görünce, malatyada ki çocuk doktorumuzu bulmuştuk. Gereksiz yere asla ilaç vermiyor. Ponçik surat diye seviyor bebeğimizi. Saygılar.
• Gözde Akademi Hastanesi • •
f.....
çok ilgili bir doktor şu anda malatya sevgi hastanesinde görev yapıyor. Bütün sorularınıza açıklayıcı bir şekilde cevap veriyor. Ben çok memnun kaldım.
Mustafa Gençoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Gençoğlu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Mustafa Gençoğlu adresi nerede?Mustafa Gençoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Gençoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Gençoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Gençoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Gençoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Gençoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Gençoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mustafa Gençoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Malatya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Malatya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Malatya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Malatya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Malatya bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla