Lise eğitimini Bursa Ali Osman Sönmez Fen Lisesinde tamamlamış ardından lisans eğitimini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlamış ve ihtisasını ise Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı ve Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalında tamamlamıştır .Mecburi hizmetini Hakkari Şemdinli Devlet Hastanesinde yapmıştır.Ardından 2015-2019 yılları arasında Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesinde hastalarına hizmet vermiştir.2019 dan bu yana özel muayenehanesinde hastalarını kabul etmektedir.
- Burun eğriliği
- Kepçe Kulak Sorunu
- Septum Deviasyonu
- Geniz Eti Problemi
- Tonsillit
Hoşnudiye Mah. 746. Sok. No:13 Soho Business Center K:2 D:25 (Özdilek AVM Yanı), Tepebaşı, Eskişehir 26210
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Hoşnudiye Mah. 746. Sok. No:13 Soho Business Center K:2 D:25 (Özdilek AVM Yanı), Eskişehir
Bademcik Ameliyatı
Nazal Valv Cerrahisi
Orta Kulak Ameliyatı
Revizyon Burun Estetiği
Mustafa Melih Demirbüken Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Yüz Dolgusu
na...
Beraber ilk önce istediğim buruna göre yüzüme uygun bir burun tasarladık. Ameliyatımda çok iyi ve başarılı geçti zor bir ameliyat ve revizyon olmasına rağmen, her şeyden çok memnun kaldım hala kontrollerime devam ediyoruz kendisi çok ilgili bir doktor. Ben her şeyden çok memnun kaldım ..
em...
26 Kasım 2025 tarihinde Rinoplasti ameliyatımı Melih hocam gerçekleştirdi. Ameliyat öncesi ve sonrası tüm süreçlerde aklımda hiçbir soru işareti bırakmadan her şeyi detaylı bir şekilde açıkladı. Bugün itibariyle ameliyat sonrası 15. günüm ve gerçekten çok hızlı bir iyileşme süreci geçirdim. Ameliyat sonrası neredeyse hiç ağrım olmadı. İlk iki gün biraz morarma ve şişlik yaşadım, ancak üçüncü günden itibaren belirgin şekilde azalmaya başladı.
Kontrollerimde de hocam her zaman çok ilgiliydi. Her defasında “iyi ki Melih hoca” diyorum. Aklında soru işareti veya korkusu olan herkese gönül rahatlığıyla Melih hocama gitmelerini tavsiye ederim.• Mustafa Melih Demirbüken Muayenehanesi • Burun Estetiği •
me...
Çok iyi bir karşılama ve hızlı bilgilendirme ile sorunun kaynağı .bulundu ve uygun tedavi önerildi
• Mustafa Melih Demirbüken Muayenehanesi • Burun Estetiği •
Melih Hoca'dan alerji tedavisi ve estetik ile alakalı bir ön görüşme yaptık. Süreçle alakalı bilgilendirme açısından aklıma takılan soruları cevaplandırdı. Şehir dışından ailemle beraber geldik ve kendisinden memnun kaldık. Seneye de ameliyat olacağım yine güncelleme yapabilirim ameliyattan sonra. İyi çalışmalar dilerim..
• Mustafa Melih Demirbüken Muayenehanesi • Kulak Burun Boğaz Randevusu •
ay...z
İlgisine ve her problemime yardımcı olmasına hayran kaldım. Dudak dolgusu için gelmiştim ama yaşadığım diğer problemlerime doktor sayesinde cevap buldum
• Mustafa Melih Demirbüken Muayenehanesi • Dudak Dolgusu •
Mustafa Melih Demirbuken hocami yillardir takip ediyorum.18 yasimdan bu yana doktorlar hep ameliyat onerdi.Burnumda kucukken dusme sonucu meydana gelmis bir kirik ve hatri sayilir egrilik vardi ve kemerliydi.Rinopilasti ameliyati hakkinda bilgi almak icin kendisine basvurdum. Burnumdaki kirik ve o egriliklik olmasin ama dogal da bir burnum olsun istedigimi kendisine ilettim.Beni detayli muayene etti.Hatta baska bir rahatsizligimda varmis bu rahatsizligima istinaden hemen tadavi verdi.Gorusmeye gittigim gun ameliyat olmaya karar verdim.Ameliyat oncesi surec asistan hanim tarafindan sorunsuz sekilde yonetildi.Ameliyatimi oldum, 1 gun morarma ve sisme oldu sonrasi hizlica duzeldi. Suan 2.5 hafta oldu ve ben asiri memnunum.Bu ustun bir yetenek gerektiriyor ve bu Melih Hocam da var ve sansliyiz ki kendi memleketimizde.Ben nacizane kendisini ameliyat olmak isteyen tum hastalarina oneririm .
K
k....d
Doktor bey son derece nazik ve ilgiliydi. Sorunumu ve çözüm yolunu tüm detaylarıyla bana anlattı cesaret edemediğim burun operasyonuna beni ikna etti.
• Mustafa Melih Demirbüken Muayenehanesi • Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi) •
hi...
Rinoplasti için danışma hizmeti aldım . Ama sağlık sorunlarımla bile ilgilendi doktor bey . Her sorunumu kendi sorunumu kendi sorunuymuş gibi benimsemesi benim için çok samimi bir yaklaşım oldu . Rahatlıkla her şeyi sorabilirsiniz sizi tatmin edecek yanıtları alacağınızdan eminim
s....d
Kafama takıkan tüm sorular açık bir şekilde cevaplandı. İlgi ve alaka da çok iyiydi.
• Mustafa Melih Demirbüken Muayenehanesi • Kulak Burun Boğaz Randevusu •
mü...m
Melih hoca oldukça ilgili ve nazik. Ameliyatımı 20.10.2025 tarihinde olacağım. Ameliyat öncesinde oldukça destek oldu ve süreci anlattı. Umarım ameliyatta aynı şekilde başarılı olarak sonuçlanır.
• Mustafa Melih Demirbüken Muayenehanesi • Horlama Cerrahisi •
Mustafa Melih Demirbüken isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Melih Demirbüken, Kulak Burun Boğaz. Size Mustafa Melih Demirbüken tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Burun Estetiği, Horlama Cerrahisi, Geniz Eti Ameliyatı, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Orta Kulak Ameliyatı, Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı), Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Nazal Valv Cerrahisi, Bademcik Ameliyatı, Kulak Estetiği.
Mustafa Melih Demirbüken adresi nerede?Mustafa Melih Demirbüken şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mah. 746. Sok. No:13 Soho Business Center K:2 D:25 (Özdilek AVM Yanı) Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Melih Demirbüken isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Melih Demirbüken online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Melih Demirbüken isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Melih Demirbüken, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Melih Demirbüken isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Melih Demirbüken tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Melih Demirbüken hakkında ne düşünüyor?Toplam 60 hasta / danışan, Mustafa Melih Demirbüken hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Eskişehir bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları