Aldığım eğitimler; Aile Danışmanlığı, Doğum Psikolojisi, Çocuk, Ergen ve Yetişkin BDT, Ebeveyn Danışmanlığı, Oyun Terapisi, Masal Terapisi ve Anlatıcılığı Eğitimi, Cinsel Terapi, Dil ve Konuşma Bozuklukları, Çocuk, Ergen ve Yetişkinlerde Travma, Kayıp ve Yas, Şema Terapi, Filial Terapi, Çocuk Resim Analizleri Testi ve Uygulayıcı Eğitimi, Cinsel Terapi, Kum Terapisi, Nişanlılık, Evlilik ve Boşanma Sürecinde Danışmanlık, Bireysel ve Çift Terapi, DEHB, Otizm, Objektif Testler Uygulayıcı Eğitimi, Zeka Testleri, Etkili Zaman Yönetimi, Hızlı Okuma, İşaret Dili, Çocuklarda Gözlemlenen Davranış Problemleri, EMDR Eğitimi, Oyuncakların Sembolik Anlamları, Psikolojik İlkyardım, Terapotik Kartlar Eğitimi.
Deprem Döneminde, Depremden Etkilenen Yetişkin, Ergen ve Çocuk ile Aktif Olarak Çalıştım.

Yetişkin
Çocuk

Aile Danışmanı Nahide Tuğaç Çeken

GMKP Mahallesi Atatürk caddesi no 84 Furkan apartmanı kat 2 daire 5, Çerkezköy, Tekirdağ 59500

• Sigortası olan hastalar

Aile Danışmanlığı Randevusu

Röportaj

Bence çok iyi beni en çok anlayan kişilerden biri.Bi derdim olsan ailemden önce bile danışacağım kişi olabilir.

• Aile Danışmanı Nahide Tuğaç Çeken Aile Danışmanlığı  •

3 yaşındaki oğluma motor çarpması sonrası çok korku yaşamaya başlamıştı.Dışarı çıkmak istemiyordu,çıktığımız zamanlarda kucağımızda durmak istiyordu. Bizim için çok zor bir süreçti. Nahide Hanım’la tanıştıktan sonra her şey yavaş yavaş değişmeye başladı. İlk görüşmeden itibaren hem oğluma hem bize çok güven verdi Her görüşmede onu biraz daha rahatlattı.Şu an çok daha sakin, neşeli ve özgüvenli bir çocuk oldu. Nahide Hanım sadece çocuğumla değil, biz ebeveynlerle de ilgilenip her adımda bizi bilgilendirdi. Nahide Hanım gerçekten işini severek yapan bir uzman, iyi ki yollarımız kesişmiş

• Aile Danışmanı Nahide Tuğaç Çeken Kaygı Bozuklukları Tedavisi  •

Giderken çok kararsız kalmıştım fakat bilgisi donanımı ve kapsayıcılığı sayesinde kısa sürede yol aldım.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Online Danışmanlık Randevu  •

Nahide hanım sayesinde yıllardır süren sosyal anksiyetemi yendim. Güler yüzlü , sabırlı tutumuyla kendimi güvende hissettim ve tedavi sürecimde çok iyi bir yol gösterici oldu

• Aile Danışmanı Nahide Tuğaç Çeken Bireysel Danışmanlık  •

Çocuğumun konuşma gelişimi için bir kaç ay önce başvurduğum terapist Nahide Hanım sayesinde çocuğumun gelişiminde çok kısa sürede gözle görülür derecede ilerleme kaydettik. Nahide hanıma başarılarının devamını dilerim.

• Aile Danışmanı Nahide Tuğaç Çeken Oyun Terapisi  •

• N

Yaşadıgım sıkıntili süreçte hem kızim hemde benim için çok iyi bir yol gösterici olmustur.karsinizda sizi anlayan ve duymak istediğiniz o doğru cumleleri ileten ,gerceklik gözünüzü açan psikologumuz

• Aile Danışmanı Nahide Tuğaç Çeken Aile Danışmanlığı  •

Nahide hanımı tanımak benim için büyük şanstı. Yıllardır süren vajinusmus sorunumu sayesinde 3 seansta çözdüm ve yeniden doğdum sanki sayesinde Güleryüzü, empati yeteneği ve tatlı diliyle yaptığı yönlendirmeler tedaviyi çok kolaylaştırıyor.Kendinizi bir dostunuzla dertleşiyormuş gibi rahat hissediyorsunuz. Çerkezköy için büyük bir şans Nahide hanım . İyiki dedirtti iyiki gitmişim diyorum hergün .

• Aile Danışmanı Nahide Tuğaç Çeken Cinsel Terapi  •

• K

Terapiye gidip gitmemek arasında kararsız kaldığım dönemler iyi ki cesaretimi toplayıp gitmişim. Nahide Hanım ile terapiye başladığımdan itibaren üzerimden büyük bir yük kalktı, beni rahat ve güvende hissettirmesi ve her derdime bir çözüm bulması her sorunumda direkt ona koşmamı sağladı. İyi ki tanımışım dediğim insanlardan birisi, kendisine başarılarının devamını diliyorum.

• Online Danışmanlık Randevu  •

BaturAlp’in konuşma serüveninde bize sabrınızla, sevginizle ve desteğinizle eşlik ettiğiniz için size minnettarız. Onun her kelimesinde emeğinizin izini görüyoruz. Sabrınız, emeğiniz ve profesyonelliğiniz sayesinde güzel ilerlemeler kaydettik.
    Güler yüzünüz ve şefkatli yüreğinizle İyi ki varsınız, iyi ki yollarımız kesişti.

• Aile Danışmanı Nahide Tuğaç Çeken Bireysel Danışmanlık  •

• K

Naide hanım ile yaklaşık 6 ay önce tavsiye üzerine 14 yaşında oğlum sayesinde tanıştık. Kendisi pozitif yaklaşım , bilgi ve deneyimleri ile oğlumun çok kısa zamanda daha özgüvenli olmasını ve sorumluluk bilincinin oluşmasına katkıda bulundu. Bu kadar kısa zamanda oğlumun hayatına dokunabildi. Daha mantıklı be doğru kararlar verebiliyoruz.Severek ve isteyerek seanslara katılıyoruz. İyi ki tanıdık

• Aile Danışmanı Nahide Tuğaç Çeken Ergen Terapisi  •