Uzm. Dt. Narin Özay Güngör Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) alanında İzmir’de hizmet vermektedir. İzmir doğumlu olan Dr. Güngör, lise eğitimini Çiğli Fen Lisesi’nde tamamlamış, ardından Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olmuştur. Çocuk Diş Hekimliği uzmanlık eğitimini ise İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalı’nda tamamlamıştır.

Mesleki ilgi alanları arasında süt ve daimi dişlerde koruyucu uygulamalar, restoratif ve endodontik tedaviler, yer tutucu uygulamaları, dental travmaların tanı ve tedavisi yer almaktadır. Uygun vakalarda genel anestezi altında çocuklara yönelik dental tedavi hizmeti de sunmaktadır.

Uzm. Dt. Narin Özay Güngör, Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB), Türk Pedodonti Derneği (TPD) ve Çocuk Diş Hekimleri Derneği (ÇDHD) üyesidir.

Dentgroup Kids İzmir Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde çocuk hastalarına hizmet vermektedir.

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Narin Özay Güngör

Kazımdirik 372/26. Sokak, No:9, Bornova, İzmir 35030

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• Ş

şe...z

7 yaşındaki kızımın 3 doktor sonrası olamayan tedavi ve travmasını tek seansta narin hanımın güler yüzü, detaylı anlatımı ve sıcacık yaklaşımıyla atlattık Korkuyla diş sözünü bile duymak istemeyen kızım çıktıktan sonra Hergün gitmek istediğini söyledi. Kızım mutlu ben ise ondan daha mutluyum şuan

• DentGroup Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Süt Dişi Dolgusu  •

Uzm. Dt. Narin Özay Güngör

Değerli görüşünüz ve nazik yorumunuz için teşekkür ederim. Süreçten memnun kalmış olmanız benim için çok kıymetli. Sağlıklı günler dilerim.

• F

f.....

Oğluma dolgu ve kanal tedavisi uyguladı. Günün son hastası biz olmamıza rağmen bu kadar güleryüzlü, bu kadar sabırlı bir doktor daha önce görmemiştim. Başarılar diliyorum.

• DentGroup Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Kök Kanal Tedavisi  •

se....

Narin Hanım gerçekten işinin ehli başarılı bir doktor. 9 yaşındaki kızımın genel diş muayenesini yaptırdık. Diş taşı temizliği ve bir dolgu yapıldı.. İlk muayenesinden bu yana kızımın diş muayenesini Narin Hanım ile takip etmekteyiz. Hem çocuklarla iletişim becerisi ve ikna kabiliyeti hem de elinin hafifliği sayesinde kızım hiç diş tedavisi korkusu yaşamadı. Özellikle iğneden çok korkmasına rağmen Narin Hanımın profesyonelliği sayesinde hissetmedi bile diyebilirim. Çocukluk çağında başlayan ağız bakımı sonrasında da aynı özenle devam ettiği için özellikle pedodontist seçiminin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Çocuklar biz ebeveynlerin yönlendirmelerine direnç gösterebilmekte ancak Narin Hanım doğru ağız bakımını hem çocukların anlayacağı dille anlatmakta hem de eğlenceli ve uygulamalı olarak göstermekte. Narin hocayı doğru pedodontist arayışında olan tüm ebeveynlere tavsiye ederim.

• DentGroup Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Dolgusu  •

• T

ta...k

Bugün çocuğumuzun dolgularını büyük bir özen ve sabırla tamamladınız. Çocuklarla kurduğunuz sıcak iletişim, profesyonelliğiniz ve güven veren yaklaşımınız sayesinde süreci hem bizim hem de çocuğumuz için çok rahat geçirdiniz. İşinizi sevgiyle yaptığınız her halinizden belli oluyor. Böyle değerli bir hekimle tanıştığımız için kendimizi çok şanslı hissediyoruz.

• DentGroup Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Dolgusu  •

Uzm. Dt. Narin Özay Güngör

Değerli görüşünüz ve nazik yorumunuz için çok teşekkür ederim. Süreçten memnun kalmış olmanız benim için çok kıymetli. Sağlıklı günler dilerim.

s....)

3 yaşındaki oğlum için başvurduk. Diş temizliği yaptırdık. Çok memnun kaldık. Özellikle çocuklarla iletişimi çok çok iyi. Çocuğum hiç korkmadı. Oğlumun eğlendiğini gördüm, mutluyuz. Bizim için pozitif bir süreçti. Bundan sonraki diş muayenemizde kendisine gideceğiz.

• B

b....)

Her aradığımda ulaşabildim. Gayet memnunum kendisinden. Çocuğuma diş dolgusu yapıldı. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Kendim araştırıp buldum. Narin Hanım gayet güler yüzlü, çocuklarla iletişimi de çok iyi.

• Ş

ş....)

Birçok işlem yaptırdık. 5 dolgu, 1 çekim yaptırdık. Yer tutucu takıldı. Tedavimiz gayet güzel geçti. Kendisinden çok memnun kaldık. Kızım kendisini çok sevdi. Enerjisi ve mesleki deneyimi bizim için yeterliydi.

e....)

Kızımın çürük problemi vardı. Başka bir uzmana gittik, röntgen çekmeden genel anestezi ile diş yapmak istedi. Biz istemedik. Narin Hanım’a gittik, röntgen çekti, anestezi uygulamadan dolgu yaptı, süreci tamamladık. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Narin Hanım’la süreçten çok memnun kaldık. 7 çürük işlemi vardı. Bir dişine lokal anestezi yapıldı, diğer dişlerine anestezi uygulanmadı. Narin Hanım’ın hastasıyla ilişkisi çok iyi. Çocuklarla rahat iletişim kuruyor. Tedavi sürecini rutin kontrolmüş gibi tamamlıyor. Bizi çocukla kurduğu ilişki çok mutlu etti. Devamlı olarak kendisini tercih edeceğiz.

• C

c....)

Oğlumun ağzındaki diş çürükleri yüzünden başvurduk. Tedavimiz güzel ve olumlu geçti. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Narin Hanım anlayışlı, güler yüzlü, çocuğa yaklaşımı çok güzel. Her şeyi sabrederek anlatıyor. Çok ılımlı bir uzman.

• Y

y....)

Oğluma dolgu yapıldı. Tedavimiz çok rahat ve iyi geçti. Ağrısı az oldu. Tedavi güzel sonuç verdi. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Sayesinde çocuğumun diş gelişiminin birkaç yaş ileride olduğunu söyledi. Endokrin doktoruna randevu alarak ne yapmamız gerektiğini Narin Hanım’ın sayesinde öğrendik.