Doktor Muayenehanesi

• G

Bugün randevum vardı Nazlı hanıma daha önce böyle güzel ilgilenen anlayışlı bir kadın doğum doktoru görmemiştim ilgisi ve alakasıyla kesinlikle mükemmel geçti umarım 9 aylık serüvenimizde hep beraber ilerleriz.

• Doktor Muayenehanesi Diğer  •

• B

Gebeyim gece acile nazlı hanıma geldim.Gerekli tetkikleri ebe baktı. Kasık ağrım vardı, doktor serum verdi müşahade odasına yönlendirdi . Rahatsız olduğum için ve geceyi hastanede geçirdiğim için bir günlük istirahat talep ettim . Çalışıyorum bu şekilde işe gitmem çok zor şeklinde belirttim. nasıl bir iş yaptığımı bile sormadan direk rapor veremeyeceğini söyledi. Hastalara daha ılımlı olabilir. Gecenin 2 buçuğunda kimse keyfi rapor almaya doktora gelmez.Hele ki bir gebe geceyi hastanede geçirmeyi istemez. Hasta sağlığını önde tutan bir yaklaşım beklerdim.

• Özel Şanmed Hastanesi Diğer  •

Op. Dr. Nazlı Yıldırım

Şikayeti rapor almaya geldim diyen birine gebeliğini kullanrak rapor alamayacagını belirttim
    Muayeneyi gecenin 3 ünde ben yaptıgım halde bana ebe beni muayene etti demişsiniz 19 yıllık hekim hayatımda gelen tüm hastalara aynı samimiyetle bakar ve cevap veririm
    Sırf rapor alanadıgınız için karalamak çok çirkin
    Gebelik bir hastalık değildir
    Hastalığı olmayan birine de rapor vermek yasal değildir öprenin bunları

• Nazli hanim hastaya karsi samimi ilgisi ve hastaya gore uygun tedavi yontemi uygulayarak saglik ve memnuniyet odakli calisan gelecegi olan bir doktor.
    Rahatlikla tavsiye edebilecegim bir hekim

•  •